Colaborarea dintre Charlotte Olympia si Tom Binns

Cele mai noi accesorii de lux create in tandem de doua nume celebre din domeniul modei, impletesc intr-un mod inedit stilurile acestora transformand obiectele intr-o ipista pentru fashionistele de pretutindeni. Noua colectie de genti si pantofi cu accente punk semnate de Charlotte Olympia si Tom Binns nu fac exceptie de la aceasta regula de aur.

Cei doi au facut impreuna 6 modele de pantofi si genti inspirati de tema punk a celebrei expozitii de la New York Metropolitan Museum, Punk: Chaos to Couture.

Cele 6 piese create de Charlotte Olympia si Tom Binns imbina cu succes caracteristicile ambelor branduri

Procesul n-a fost unul complicat. Pentru inceput au fost alese trei dintre itemurile-vedeta ale brandului Charlotte Olympia: pantofii Dolly cu platforma metalica, clutch-ul Pandora din plexiglas si balerinii Kitty. Acestea au fost decorate cu acele de siguranta devenite semnatura inconfundabila a bijutierului Tom Binns. Rezultatul? O colectie-capsula spectaculoasa ce combina feminitatea, glamourul si umorul, atribute caracteristice brandului Charlotte Olympia, cu amprenta anarhista si rebela a lui Tom Binns. Piesele sunt veritabile puncte de atractie care, cu siguranta, vor face parte din tinute memorabile ale celor care vor indrazni sa le poarte pe covorul rosu.

Pantofii si gentile sunt disponibile in doua variante de culori si pot fi cumparate din magazinele Charlotte Olympia din Mayfair si Manhattan sau comandate on-line de pe site-ul oficial charlotteolympia.com. Fiind vorba de o editie limitata de accesorii de lux, pretul celor 6 modele este ceva mai mare decat al pieselor-vedeta de la care s-a pornit intregul proces de reinterpretare si adaugare a notelor punk.

Text: Diana Marasoiu, Foto: charlotteolympia.com