cadouri pentru Ziua Barbatului

Ziua Internationala a Barbatului se sarbatoreste pe 19 noiembrie, dar la romani, potrivit traditiei, ea este celebrata pe 9 martie, odata cu Sarbatoarea celor 40 de Mucenici, cand acestia ar trebui sa bea nu mai putin de 40 de pahare pentru noroc si bunastare. Indiferent daca vrei sa cumperi cadouri pentru Ziua Barbatului sau pentru a-l surprinde pe iubitul tau fara un motiv anume, iata cateva idei cu care sa ii faci ziua mai frumoasa.

Stiu ca este dificil sa alegi cadouri pentru Ziua Barbatului, asa ca ti-am pregatit cateva idei care sa iti usureze cautarea.

Sugestii de pe taramul fashion

Poti alege dintr-o varietate de costume, accesorii si incaltamine semnate de Bman. Daca vei intra pe site, vei observa ca, spre exemplu, costumul gri si cravata cu buline se potriveste unui partener serios, care stie mereu sa surprinda. Nuantele de gri, in perfect contrast cu incaltamintea si accesoriile maro, sunt ideale pentru un look de zi.

Costumul Navy Blue este o alegere ideala pentru barbatul impunator, care iubeste eleganta, dar, de asemenea, poti alege si o tinuta smart casual, mai ales pentru zilele de lucru mai lejere, fara evenimente si sedinte importante.

Altfel de cadouri pentru Ziua Barbatului: pachete complexe de health

Daca te gandesti cum sa iti motivezi partenerul sa aiba mai multa grija de sanatatea sa, dar nu stii cum sa o faci fara a te lovi de un refuz categoric, ii poti face cadou pachetul Health360 pentru barbati. Acest program de sanatate este personalizat si are scopul de a depista afectiunile aflate in stadiu incipient si de a le trata corect si rapid, pe baza investigatiilor multidisciplinare la cele mai inalte standarde. Pentru ca eficienta este litera de lege in cazul barbatilor, prin acest pachet, partenerului tau ii este analizata starea de sanatate intr-o singura zi, intr-un singur centru medical, de catre un medic coordonator care stabileste un program personalizat de diagnostic si tratament.

O sedinta de masaj: pentru seri relaxante… in doi

Orele lungi la birou, sportul, timpul petrecut in masina duc la incordare, irascibilitate, tensiune fizica si psihica si isi pun amprenta asupra partenerului tau, oricat de zen ar fi atitudinea lui legata viata. Relaxarea si masajul nu sunt momente de rasfat concepute special pentru femei. Ofera-i cadou cateva sedinte de masaj la preturi speciale si va fi un castig pentru amandoi.

Citeste si: Idei de cadouri pentru orice barbat. Surprinde-ti iubitul!

Foto: PR