canapeaua care te imbratiseaza

Weekend-ul este deja aici si daca pentru unii dintre noi el ofera sansa de a dansa pana-n zori, altora le da posibilitatea de-a recupera orele de somn pierdute in timpul saptamanii si de-a se odihni cat se poate de mult. Cel mai bun loc pe care sa faci asta? Pe canapeaua care te imbratiseaza.

canapeaua care te imbratiseaza inventie

A fost proiectata de Eun Kyoung Lee, iar bratele canapelei te pot imbratisa in nenumarate moduri. Lee a creat-o special pentru Premiile A’Design. Intr-un interviu cu A’Design, ea explică faptul că ea a proiectat scaunul pentru a aduce “fericire si confort pentru oameni singuri, singuri.”

Canapeaua care te imbratiseaza nu e singura piesa imaginata de Eun Kyoung Lee

Lee a povestit ca ideea acestei piese de mobilier i-a venit atunci cand a vazut-o pe sora ei interactionand cu copilul sau nou-nascut. “Te va imbratisa cu caldura si tandrete, exact asa cum ar face-o mama ta, un prieten sau un iubit.” Este o idee cool si extrem de utila daca stai sa te gandesti de cate ori o imbratisare te-a ajutat sa te simti mai bine.

scaunul care te imbratiseaza

Lee a facut, de asemenea si o versiune de fotoliu care te imbratiseaza. El ofera o experienta mai compacta a imbratisatului (si se poate converti intr-un scaun pentru living destul de bun pentru a te uita la TV). Oricine care si-a dorit vreodata un scaun beaniebag stie ca nu e foarte comod pe termen lung si e destul de dureros cand te ridici de jos. Insa cu Sofa Free Hug nu vei avea aceasta problema. Cand ai nevoie sa mergi la baie sau iti vine cineva in vizita, te poti ridica imediat ca de pe o canapea obisnuita. Ce-i drept pentru putin timp. Pe urma, ne imaginam ca vei reveni inapoi in bratele canapelei! Noi speram ca aceasta canapea nu va ramana la stadiul de concept, ci va incepe cat de curand sa fie produsa intr-un numar cat mai mare de exemplare.

scaunul pentru televizor

Daca-ti plac inventiile creative citeste si despre “Decoratiunile interioare din materiale reciclabile”. Arata ge-ni-al!

Foto: www.leeeunkyoung.com

Da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole interesante!