Daca ai urmarit si savurat fiecare tinuta a celor mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu te vei bucura sa afli ca deliciul Cannes 2017 continua. Vrei sa tragi cu ochiul la cum arata prestigiosul festival de film prin ochii top-modelelor si starurilor de cinema? Nu trebuie decat sa intri pe Instagram si sa urmaresti cadrele de back-stage oferite de cele mai hot celebritati ale ceremoniei de deschidere.

Couple ladies on a boat 🤤💓🌸

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Instagramul este poate unul dintre cele mai folositoare tool-uri online la indemana unei fashioniste. Cu ajutorul lui poti lua imediat pulsul unor evenimente importante prin ochii unor vedete pe care le admiri. Anul acesta poti folosi Instagram-ul pentru a gusta din plin festivalul de film de pe Riviera Franceza si pentru a vedea cum arata in backstage viata vedetelor de pe covorul rosu. Nu te astepta doar la glam si petreceri pretentioase. Te vei amuza vazand top-modele care scapa imediat de tocurile inconfortabile sau cat de casual poate fi o diva la o petrecere pe un iaht.

Aduga-le in lista de follow pe Bella Hadid, Julianne More, Uma Thurman si pe Hailey Balwdin. Iata ce alte vedete mai trebuie sa urmaresti la aceasta editie a festivalului de la Cannes.

Cannes 2017: urmareste postarile de Instagram a celor mai hot vedete ale momentului si vezi cum arata cel mai spectaculos festival de film din lume.