Sa impaci viata personala cu cea profesionala nu este imposibil, trebuie doar sa faci alegeri intelepte si sa optezi pentru produse menite sa-ti usureze treburile zilnice. Timpul este mult prea pretios ca sa petreci ore in sir dand cu aspiratorul, asa ca pune tehnologia sa lucreze in locul tau.

Aspiratorul iRobot Roomba 980 iti face casa luna, astfel incat sa te concentrezi pe lucrurile importante, cum ar fi sa termini un proiect important sau sa te bucuri de o cina savuroasa alaturi de cei dragi.

Ai o agenda plina si tot ce-ti mai lipseste este ca seara, dupa ce ajungi franta de la job, sa te apuci sa dai cu aspiratorul? Produsele iRobot fac munca fizica in locul tau, deoarece pot fi controlate de la distanta, chiar daca esti foarte departe de casa, cu ajutorul aplicatiei iRobot Home. Apesi Clean si dorinta iti este indeplinita. Sau poti programa din vreme cand vrei ca aspiratorul sa se apuce de treaba, astfel incat sa bifezi si acest task de pe lista ta. E ca si cum ai avea o bagheta magica!

Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 980 „invata“ schita locuintei tale si astfel poate sa recunoasca mobilierul sau obstacolele  din casa. O simpla apasare pe buton si… acasa la tine este curat, fara ca tu sa ridici un deget! 

Curata luna orice suprafata din casa ta

Dupa ce il vei testa macar o data, iti vei da seama de ce iRobot Roomba 980  trebuie sa ocupe un loc de cinste in arsenalul de produse care te ajuta sa faci casa ta sa straluceasca in timp record. Este usor de folosit, modern, curata covoare, pardoseli si orice tip de suprafata dura, si se incarca singur atunci cand i se termina bateria.

Ajunge si in locurile greu accesibile

iRobot Roomba 980 beneficiaza de un sistem de curatare in trei trepte, numit AeroForce, iar la nevoie, acesta mareste puterea cu care aspira chiar si pana la 50%. Este silentios si indeparteaza praful si murdaria din toata casa, indiferent care este suprafata ei. Cu ajutorul functiei Carpet Boost, acest aspirator detecteaza prezenta pe covor si astfel accelereaza puterea motorului, pentru a asigura o curatare perfecta. In plus, intrucat tine cont de harta locuintei tale, acesta indeparteaza mizeria de-a lungul peretilor, mobilei, colturilor sau a altor locuri greu accesibile din camera. Poate sa aspire si sub mobila, canapele sau fotolii, daca are suficient spatiu.

Nici cablurile, benzile de tranzitie, pragurile sau denivelarile din locuinta ta nu reprezinta un obstacol pentru iRobot Roomba 980, deoarece are senzori de detectare a inaltimii, iar periile isi schimba rotatia atunci cand simt rezistenta si astfel aspiratorul nu se blocheaza. In plus, cu ajutorul functiilor Virtual Wall (Perete virtual) si Halo (aura), poti sa limitezi accesul robotului in spatiile in care nu vrei sa aspiri sau il tine departe de lucrurile pe care vrei sa le protejezi. Iar daca ai animale de companie, este bine sa stii ca iRobot Roomba 980 curata parul lasat de acestea si nu le sperie, deoarece poate fi setat pe functia silentioasa.

Daca vrei sa afli mai multe informatii, le gasesti aici!