Sa te muti in alta tara iti poate imbunatati considerabil viata

Intentionezi sa te muti in alta tara? Majoritatea dintre noi nu ne permitem luxul de a calatori oricand si oriunde, pentru a vedea daca ne adaptam cu stilul de viata si cu alte conditii impuse de diferite state. Asa ca, inainte de a lua o decizie, ne informam bine, ani la rand, ascultam povesti din calatoriile prietenilor, luam in calcul multe aspecte, astfel incat sa nu o luam de la zero unde vom ajunge. Ca sa-ti usuram munca, o sa-ti spunem in ce loc din lume poti munci si trai fericita!

Refinery29.com scrie ca MoveHub a studiat acest domeniu, limitandu-se deocamdata la Statele Unite ale Americii, si a descoperit care este locul unde femeile au o calitate mai buna a vietii si un job care le implineste. Stii despre ce loc este vorba? Ai nevoie de viza, ca sa ajungi acolo. Acum ca intuiesti raspunsul, poate ar fi bine sa iei in serios rezolutia la care visezi in fiecare an si sa te muti in alta tara pe bune.

Pentru studiu, oamenii de stiinta au folosit informatii din 50 de state pentru a gasi locul care se apropie de perfectiune. Acestia au luat in calcul modul cum sunt remunerate femeile comparativ cu barbatii, care este procentul femeilor implicate in politica si cata putere legislativa au ele, egalitatea in educatie, accesul la asigurari medicale, drepturile privind natalitatea si numarul de incidente violente asupra femeilor. Toate aceste aspecte au fost punctate, iar la final s-a facut o suma pentru fiecare stat.

S-ar putea sa nu fi surprinsa de ce au descoperit expertii in domeniu, si anume ca tarile unde numarul femeilor care au mai putina putere decizionala in politica sunt si tarile in care acestea sunt remunerate mai prost decat barbatii, pentru aproape aceleasi servicii, si ca au mai putine drepturi in ceea ce priveste natalitatea.

Concluzia evidenta, care se contureaza de aici, este ca femeile care se implica activ in politica pot duce la cresterea calitatii vietii pentru ambele sexe.

Alege Hawaii daca vrei sa te muti in alta tara, undeva in State

Dupa ce au analizat scoring-urile, specialistii au decis in unanimitate, ca locul ideal unde o femeie munceste cu placere, este remunerata pe masura si, per ansamblu, are un nivel de trai mai bun este Hawaii. Printre altele, “Statul Aloha”a fost clasat pe prima pozitie, pentru ca are cel mai mic procent (6%) de femei, care nu detin asigurare medicala. Mai mult, Hawaii are cea mai mica rata a cazurilor de femei ucise de barbati.

Pe aceasta lista cu state ideale pentru a trai si munci se numara: Vermont, Minnesota, Illinois si Maryland. La polul opus, adica locurile din SUA, unde femeile nu sunt atat de mult protejate si avantajate, se situeaza Oklahoma, Louisiana, Utah, Mississippi si Sudul Carolinei.

Daca nu vrei in SUA, atunci afla care este cea mai fericita tara din lume n 2017