Ce sa-i cumperi iubitului tau

E greu sa cumperi darul perfect pentru iubitul tau la ziua lui de nastere. Insa ce te faci cand vin sarbatorile si mai trebuie sa vii cu o idee cel putin la fel de buna, a doua pe anul asta.

Daca nu stii ce sa-i cumperi iubitului tau cu aceasta ocazie si nici nu prea mai ai suficient timp de slalom printre magazine atunci ne-am gandit sa-ti oferim noi 8 idei pentru toate bugetele.

In cazul in care cu aceasta ocazie nu vrei sa cheltuiesti foarte mult, atunci ii poti lua un cadou sub 150 de lei: un accesoriu pe care sa-l poarte toata iarna, o agenda cool pe care sa-si noteze toate gandurile, un pulover cu Darth Vader sau un vinil cu toate hiturile Arctic Monkeys.

Ce sa-i cumperi iubitului tau

Ce cadou ii faci daca ai un buget mai generos la dispozitie

Insa daca ti se pare ca sarbatorilesunt cel putin la fel de importante precum orice aniversare, atunci poti merge pe o varianta mai sofisticata de cadou. De exemplu aparatele de barbierit Philips din seria S7000 sunt gandite special pentru barbatii cu tenul sensibil, ele avand un avantaj clar in fata barbieritului clasic cu lama de ras.
Din categoria cadouri mai scumpe, dar de care se bucura pentru o perioada mai lunga de timp sunt si ghetele din piele de pe answear.ro, geanta neagra Cambridge de pe zoot.ro si ceasul adidas Originals din magazinele B&B Shop.