Ce sa faci daca pierzi des lucruri.

TrackR e un dispozitiv care poate fi atasat obiectelor pe care nu vrei sa le pierzi, cum ar fi cheile sau portofelul. Dar poate fi pus si pe masina, ca sa nu mai stai cu grija ca nu o gasesti in parcare! Daca pierzi des lucruri si esti mereu stresata din aceasta cauza, acest dispozitiv iti poate fi de mare ajutor!

O companie mica din Statele Unite a creat un dispozitiv mic – numit TrackR – care se conecteaza la smartphone si care te ajuta sa gasesti obiectele pierdute. E putin mai mare decat un capac de sticla, dar e plat si poate fi atasat la orice: chei, portofel, geanta, umbrela, laptop, bicicleta. E un aparat care iti va usura mult viata daca obisnuiesti sa pierzi des lucruri.

Ce sa faci daca pierzi des lucruri

Potrivit Studylifestyle.com, dupa ce cumperi dispozitivul, poti instala in smartphone aplicatia gratuita TrackR. Apoi, conectezi aplicatia la dispozitiv si e totul rezolvat! Daca pierzi des lucruri, vei considera foarte folositoare aceasta aplicatie pentru ca vei gasi obiectul pierdut in cateva secunde.

Si daca ai animale de companie poti folosi acest aparat, atasandu-l la zgarda lor. In felul acesta, poti lasa cainele sa alerge nestingherit in parc, fara teama ca il vei pierde.

Si, cum in ziua de azi, bicicletele dispar tot mai des din rastelurile din fata cladirilor, poti atasa micul dispozitiv de bicicleta. Fii insa atenta sa nu fie la vedere, ca hotul sa nu il desfaca!

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi aplicatia si sa selectezi obiectul pierdut, caruia i-ai atasat dispozitivul. Aplicatia iti va arata coordonatele exacte cu locul in care se afla ceea ce cauti. TrackR poate fi comandat direct din Romania, la un pret de 130 de lei.

FOTO: Guliver

Acum ca stii cum sa gasesti obiectele pe care le pierzi cel mai des, afla si 7 trucuri pentru imbunatatirea memoriei.