Ce flori se daruiesc la prima intalnire. Trandafiri sau alte flori?

Crezi sau nu, sunt barbati care inca se mai intreaba ce flori se daruiesc la prima intalnire. Un trandafir rosu? Nu, mai bine alb, ca rosu inseamna pasiune si sa nu se interpreteze gresit. De fapt, raspunsul corect este nici alb, nici rosu. Theartofcharm.com scrie cu subiect si predicat, ca sub niciun pretext nu ar trebui daruite flori la prima intalnire.

Nu vrem sa schimbam judecati si nici sa stricam planuri de cucerire, care poate functioneaza foarte bine in anumite cazuri, ci sa punem punctul pe i. Este mai politicos si mai manierat sa eviti sa oferi flori la prima intalnire. Le poti inlocui cu mici cadouri simbolice. Deci la intrebarea ce flori se daruiesc la prima intalnire raspunsul e ca nu se daruiesc flori. Atat de simplu este si am sa explic si de ce este gresit acest gest.

Ce flori se daruiesc la prima intalnire? 3 motive sa nu o mai faci

De ce nu ar trebui sa oferi, ca barbat, sau sa te astepti sa primesti flori, ca femeie, la prima intalnire? Sunt cateva motive clare care explica de ce acest gest este nepotrivit.

In primul rand, pentru ca prin acest mod transmiti ca iti doresti ca cea care primeste flori sa te placa. Ii spui prin gestul tau ca ai nevoie de aprecierea ei, iar aceasta perceptia este, poate, ultima cu care vrei sa ramana dupa prima intalnire. Asta daca esti barbat. Ca femeie e si mai complicat, daca simti ca partenerul de intalnire cerseste atentie.

Aducand flori la prima intalnire, s-ar putea sa fortezi lucrurile, sa pui presiune pe ea sa-si doreasca o relatie cu tine. Daca nu este in asentimentul tau, ii va fi dificil si ei, dar si tie sa continuati ceva, o legatura oricat de nevinovata si sincera ar putea fi.

In plus, nu se mai poarta sa duci flori la prima intalnire. Risti sa fii luat in ras de cei care te vad. Pur si simplu, vremurile nu se mai asorteaza cu acest gest. Insa nu este gresit, dimpotriva, este chiar indicat sa oferi un buchet de flori superb iubitei care a avut o zi grea la serviciu sau cu prilejul unei ocazii speciale.

Cum oferi un buchet de flori. Ghid util pentru femei si barbati!

Foto: Guliver