rezolutii de Anul Nou

Toate ne facem promisiuni la trecerea dintre ani, insa nu multe reusim sa bifam tot ce ne propunem pentru urmatorul an. De data asta poti sa faci rezolutii de Anul Nou realiste, de care te poti tine.

Fie ca vrei sa slabesti, sa iti iei permisul, sa faci un curs de perfectionare nou, sa te mariti, sa faci copii sau sa-ti schimbi jobul, cei de la countryliving.com te invata cum sa iti indeplinesti cele mai arzatoare rezolutii de Anul Nou.

Potrivit statisticilor, cei mai multi dintre cei care fac rezolutii de Anul Nou nu ajung sa se bucure de rezultate. Expertii americani au gasit ca din 45%, doar 8% din persoanele care isi propun anumite lucruri pentru urmatoarea perioada au succes. Restul isi abandoneaza telurile. Ca sa te tii de promisiuni, urmeaza aceste sfaturi!

Trece rezolutiile in calendar

Chiar daca e ideal sa faci o singura rezolutie si sa te concentrezi pe ea, ca s-o vezi implinita, nu e gresit sa indraznesti mai mult. Stabileste un termen limita pentru fiecare scop in parte si trece toate aceste rezolutii in calendar. O organizare mai buna te poate ajuta sa iti indeplinesti dorintele.

Fii realista!

Te gandesti sa economisesti sau sa dai jos din kilograme? Nu exagera! Stabileste o suma pe care o poti pune deoparte sau un numar de kilograme pe care il vrei pierdut, insa nu-ti forta limitele. Doar asa iti vei vedea dorintele implinite.

Rezolutii de Anul Nou pe care sa le impartasesti cu prietenii

Nu tine rezolutiile doar pentru tine. Noteaza-le undeva, impartaseste-le cu prietenii si familia, posteaza-le pe Facebook. Te vei simti responsabila sa faci tot ce poti ca sa le bifezi ca facute. Nu de alta, dar daca uiti de ele, trebuie sa ai si un raspuns pe masura pentru cateva sute de prieteni virtuali.

Elimina obstacolele

Vrei sa slabesti? Ofera cadou toate dulciurile pe care le ai in camara. Te vor impiedica sa-ti duci planul de slabit la bun sfarsit.

Bucura-te de succes

Invita-ti prietenii pe la tine, cand reusesti sa-ti organizezi lucrurile in casa si sa faci curatenie-luna, asa cum ti-ai propus. Veti sarbatori impreuna inca o rezolutie importanta pentru 2017.

Iata si 3 rezolutii beauty, ca sa ai o piele frumoasa!

Foto: Guliver