cele mai bune filme de Craciun la cinema

Mai sunt doar doua saptamani pana pe 25 decembrie asa ca daca doriti sa va lasati cuprinsi de spiritul Sarbatorilor de Iarna va recomandam sa mergeti la cinema. In programul din aceasta saptamana am descoperit cele mai bune filme de Craciun ale lui 2015 care sunt toate comedii!

Inainte de Craciun: o comedie care va ramane printre cele mai bune filme de Craciun

Regizorul Jonathan Levine, cel care a facut si 50/50, aduce acum pe marile ecrane o noua comedie intitulata “Inainte de Craciun”. Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) si Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilarie, iar in ultimii zece ani, petrecerea lor de Craciun s-a lasat cu excese de toate felurile si rasete cu lacrimi. Acum, fiindca se afla in pragul maturitatii, iar această traditie este gata sa apuna, ei incearca sa petreaca un Craciun de neuitat, mergand la Nutcracka Ball – cea mai grozava petrecere din Ajunul Craciunului. “La inceput am vrut sa facem un film despre niste tineri care petrec cam mult de Craciun, distrandu-se si starnind rasul celorlalti,” spune Seth Rogen. “Ulterior, ne-am dat seama ca sarbatoarea Craciunului are o incarcatura emotionala care nu trebuie ratată, ci mai degraba dezvoltata. De ce sa nu ne bucuram de asta?”

Krampus. Spaima Craciunului: tot o comedie dar cu un umor intunecat

Krampus. Spaima Craciunului este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Craciunului care pune intr-o lumina diferita sarbatoarea preferata a copiilor din intreaga lume. Filmul incepe cu o cearta in familie pe tema sarbatorilor, iar din acel moment tanarul Max (Emjay Anthony) isi pierde interesul si refuza sa se mai bucure ca vine Craciunul. Insa el nu stia ca persoanele care-si pierd spiritul de sarbatoare dezlantuie furia lui Krampus, o forta demonica din vremuri stravechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred in Craciun. Asupra familiei lui Max se dezlantuie iadul, caci toate simbolurile de Craciun prind viata sii invrajbesc unul impotriva altuia, declansand un adevarat razboi pentru supravietuire.

Haos de Craciun: un film cu o distributie impresionanta

Daca-ti doresti un film clasic de familie, iata ca exista si o astfel de varianta in programul de la cinema. Charlotte Cooper (Diane Keaton) are o dorinta simpla de Craciun. Vrea ca familia ei sa aiba amintirea unui Craciun perfect. Insa evident o dorinta simpla nu poate avea decat o solutie extrem de complicata. De patru generatii, adunarea clanului Cooper sub acelasi acoperis a fost oricum, numai perfecta, nu. Relaxarea si bucuria nu sunt simple – va ninge cu galeata, se va arunca peste tot cu mancare si vor veni musafiri neasteptati. Alaturi de Diane Keaton in film mai joaca si Olivia Wilde, Marisa Tomei, John Goodman, Ed Helms si Amanda Seyfried.

Daca preferi sa urmaresti cele mai bune filme de Craciun acasa, atunci ti-am pregatit si cateva titluri mai vechi care merita atentia ta!

Foto: PR