cele mai bune locuri din Romania pentru vacanta de Paste

Ti-ai facut un shortlist cu toate locurile din Romania unde ti-ar placea sa-ti petreci zilele libere din perioada 29 aprilie – 2 mai, insa pensiunile alese nu mai aveau locuri disponibile? Stim noi cele mai bune locuri din Romania pentru vacanta de Paste pe care le-am gasit printre ofertele last-minute ale diverselor agentii de turism.

Hanul Oierului – Bran: prin agentia J’Info Tours

cele mai bune locuri din Romania pentru vacanta de Paste

Chiar daca Hanul Oierului este o pensiune agroturistica, aici te poti bucura si de facilitati moderne precum sauna, jacuzzi si sala de fitness. Iar daca vrei sa mergi cu bicicleta; sa faci bunjee jumping la cheile Rasnoavei la 30km de Moeciu, motorcross la Predelut la 5 km de Zarnesti, plimbari cu ATV-ul sau echitatie, Branul este iarasi o varianta ce merita luata in calcul pentru vacanta de Paste. In ceea ce priveste obiectivele turistice de referinta din apropiere, sunt de mentionat Schitul si Castelul Bran.

Pretul pachetului pentru vacanta de Paste este de 500 de lei de persoana si include pe langa cazarea propriu-zisa si mai multe mese in cadrul pensiunii.

Hotel Alpin – Poiana Brasov: prin agentia Estella Travel

cele mai bune locuri din Romania pentru vacanta de Paste

Hotel Alpin este unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4 stele din Poiana Brasov, in care-ti poti rasfata simturile la Vitrarium, unul dintre cele mai moderne centre spa din Romania, pentru ca mai apoi sa consumi delicioasele preparate din bucataria frantuzeasca si mediteraneana, in cadrul Restaurantului A Propos. Hotelul Alpin a fost deschis in 1976 in Poiana Brasov, fiind considerat cel mai exclusivist hotel din Romania, iar in perioada 2005-2007, in urma unui major proces investitional complexul Alpin a fost upgradat la nivelul cerintelor internationale.

Pretul pachetului pentru vacanta de Paste este de 209 euro de persoana si include pe langa cazarea propriu-zisa si micul dejun, mai multe mese traditionale. Prin intermediul acestui pachet ai totodata 15% reducere la serviciile din cadrul Vitrarium Spa.

Teleferic Grand Hotel – Poiana Brasov: prin agentia Kameleon Travel

cele mai bune locuri din Romania pentru vacanta de Paste

Hotelul Teleferic din Poiana Brasov intruchipeaza o legenda a turismului romanesc. Istoria sa incepe dupa 1970, cand s-a dezvoltat rapid beneficiind de privelistea minunata, usurinta accesului la partii iarna, sau la trasee montane vara. „Telefericul” a fost pana in anul 1992 unul dintre hotelurile preferate ale turistilor romani sau straini, iubitori ai muntelui si al confortului aristocratic. Apoi a fost inchis timp de 20 de ani, pana-n 2012 cand si-a reluat activitatea sub un nou nume Teleferic Grand Hotel.

Pretul pachetului pentru vacanta de Paste este de 260 euro de persoana si include pe langa cazarea propriu-zisa si micul dejun la restaurantul hotelului.

Hotel Carol – Vatra Dornei: prin agentia Riela Travel

cele mai bune locuri din Romania pentru vacanta de Paste

Cladirea era destinata initial tratamentului balnear si facea parte din Stabilimentul Balnear, iar renovarea si restaurarea acestui monument istoric a fost facuta prima oara in 2002 cand a fost transformat in Hotel Carol categoria 3 stele. Dupa 10 ani cladirea trece printr-un nou proces de renovare si modernizare urmand ca Hotel Carol sa devina un hotel de 4 stele ce pastreaza stilul caracteristic austro-ungar care l-a consacrat. Pe langa serviciile obisnuite de cazare, restaurant si gradina de vara, Hotel Carol pune la dispozitie un centru Wellness & SPA care ofera servicii de remodelare corporala, sauna finlandeza, sauna prin infrarosii, salina, jacuzzi, aromoterapie, cromoterapie, meloterapie si un centru de infrumusetare.

Pretul pachetului pentru vacanta de Paste este de 1010 lei de persoana si include pe langa cazarea propriu-zisa, micul dejun la restaurantul hotelului, tichete valorice in valoare de 50 Lei/persoana/zi, pranz festiv in ziua de Paste de 150 de lei.

Tot idei romanesti pentru aceasta perioada ti-am mai dat si-n articolul: “Vacanta de Paste: cele mai bune destinatii din tara”!

Foto: PR

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!