cele mai bune telefoane pentru femei

Nu credem ca telefoanele mobile sunt sexiste si exista anumite modele menite sa fie “doar pentru barbati”. Dar credem ca femeile cauta anumite caracteristici la un smartphone si-si doresc un design pe masura tehnologiei. Iar noi stim trei modele care nu fac rabat la niciun capitol.

Cele mai bune telefoane pentru femei: tehnologia viitorului + design atractiv

Samsung Galaxy S7 Edge, 3699,99 lei de pe marketonline.ro

Imbunatatirile cu care ne-a surprins placut: Marginea noului model este mai groasa decat marginea lui S6 sau S6 +, ambele au in jur de 7mm, dar aceasta nu se simte mai groasa, datorita curbei de pe marginile telefonului. Iar camera nu mai este atat de proeminenta pe spate, ceea ce inseamna ca telefonul nu va mai sta ciudat pe masa. A disparut plasticul folosit pentru Galaxy-urile vechi si a fost aleasa o fuziune care arata extrem de bine intre metal si sticla.

Un alt plus pentru Samsung Galaxy S7 Edge este ca ofera protectie impotriva prafului si a stropilor de apa. Iar acest lucru a fost realizat fara ca telefonul sa se transforme intr-un device greoi. De acum nu mai trebuie sa-ti faci griji cand esti sunata, iar afara ploua. Iar daca-ti doresti o versiune ceva mai „stralucitoare” poti opta pentru modelele aurii sau argintii.

iPhone 6S, 3949 lei de pe elefant.ro

iphone 6s cele mai bune telefoane pentru femei

iPhone 6S ar putea fi un model care nu are mari modificari la capitolul design exterior, dar pe sub „pielea” caruia exista o multime de schimbari. Iar una dintre acestea este display-ul. Apple a introdus o sensibilitate sporita la presiune pentru noul iPhone, denumita Touch 3D. Nu e unica, dar felul in care a implementat-o Apple o face sa se diferentieze. Fiind capabila sa declanseze actiuni alternative si sa deschida rapid tot felul de aplicatii, ea schimba total felul in care navighezi prin telefon.

Acesta este un telefon mai puternic decat modelele din ​​trecut, asa ca lucrurile trebuie sa fie mai rapide. A fost facut si un refresh la camera, prima actualizare dupa o lunga perioada de timp. Poti face fotografii live, poti anima poze si poti face selfie-uri mai bune pentru ca ai blitz si pe display. De la distanta pare ca e un iPhone in care nu s-au schimbat prea multe, dar in realitate e foarte diferit. Este mai bun, mai rapid, ofera o experienta mai interesanta. Este unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri, dar noi credem ca acest lucru este justificat de aptitudinile sale.

Nexus 6P, 2729 lei de pe evomag.ro

nexus 6p cele mai bune telefoane pentru femei

Nexus 6P este fabricat de Huawei si este pentru prima data cand aceasta companie chineza a fost implicata in proiectul Nexus. Pentru acelea dintre voi care-si doresc un Supertelefon cu Android va fi probabil alegerea implicita. Are un corp metalic integral care-l transforma pe Nexus 6P nu doar intr-un telefon accesibil si functional, dar si intr-un gadget cu un look extrem de atractiv.

Scanerul de amprente de pe partea din spate a telefonului este incredibil de rapid si exista si un USB Type-C in partea de jos a gadgetului pentru conectarea simpla a incarcatorului. E un telefon care face fotografii excelente in toate conditiile. Modul HDR (auto) este un pic mai lent, dar are rezultate foarte bune.

Daca ai deja un smartphone si nu intentionezi inca sa-l schimbi, poti incerca sa instalezi pe el 3 jocuri care ne-au atras atentia!

Foto: PR