cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor

Cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor iti pot transforma total spatiul in care te relaxezi si dormi. Nu exista perioada mai propice pentru redecorari si amenajari interioare decat primavara.

De mult te gandesti sa alegi alte nuante pentru dormitorul tau, asa ca acum e momentul sa nu mai dai inapoi. Mai ales ca ti-am usurat munca, alegand pentru tine cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor in trendurile de design interior pentru 2017 de pe Popsugar.

Ce culori de vopsea pentru dormitor sa alegi

Una dintre cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor este griul deschis. Griurile – mai degraba nonculori – devin culori in 2017 pentru ca primesc mici accente cromatice din alte culori. Griul colorat, cu tenta de galben, este o varianta calda, perfecta pentru dormitorul tau. Este o varianta usor de intretinut si usor de asortat cu piesele de mobilier, accesoriile si decoratiunile tale.

Printre cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor mai amintim o non-culoare: albul. Se poarta in 2017 albul pur, intens, curat. Un dormitor cu peretii albi devine “panza” perfecta pentru decorarea camerei.

Una dintre cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor in tendintele lui 2017 este coral-pastel. Un roz soft, deschis, dulce, luminos si putin saturat. O culoare ce te ajuta sa te relaxezi dar iti confera si o stare de moleseala, ba chiar de romantism. Ideal de dormitor, nu?

Alb-galbui este una dintre cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor pentru ca este clasic, dar fara a fi monoton. Este elegant, dar fara a fi minimalist. Este o alegerea indrazneata, perfecta cu elemente de lemn masiv, texturi metalice drept accent si mici pete de culoare in accesorii si decoratiuni.

Si tot in gama de alb – o optiune la moda si usor de asortat – amintim albul colorat. Aici iti alegi tu ce tenta vrei sa aiba. Verzuie, blue, rozie, galbuie. Albul murdar este una dintre cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor.

Nu putea trece 2017 in materie de cromatica fara culoarea Pantone a anului: verde-crud. Greenery, asa cum i-au zis ei, este una dintre cele mai chic culori de vopsea pentru dormitor. Si una dintre cele mai indraznete. Te ajuta cu un vibe pozitiv, relaxant.

Citeste si: Culoarea galben revine spectaculos in decoratiunile interioare!

Foto: Guliver