Cele mai frumoase imagini de Craciun din lume.

Indiferent ca ninge sau nu, cu totii asteptam in aceasta perioada sa vedem unele dintre cele mai frumoase imagini de Craciun din lume. Craciunul e frumos oriunde. Si in tarile unde este cald si unde sunt plaje fierbinti, dar si in tarile mai reci.

E greu sa iti imaginezi Craciunul fara un brad impodobit. Pe langa bradul pe care fiecare si-l impodobeste la el acasa, orasele din intreaga lume se intrec, de Sarbatori, in impodobirea bradului. Iar bradul de Craciun poate fi facut din orice: luminite insirate pe un munte, LED-uri gigantice sau chiar din oameni!

Cei de la Bright Side au facut o lista cu imagini de Craciun adunate din intreaga lume.

Top 6 cele mai frumoase imagini de Craciun din lume

1 Paris, Franta

Una dintre cele mai frumoase imagini de Craciun din lume este cea din Galeriile Lafayette, din Paris (Franta). Bradul avea 25 de metri si a fost amplasat cu varful in jos. Cu adevarat spectaculos!

fotografie craciun

FOTO: eggheads.altervista.org/brightside.me

2 New York, SUA

Rockefeller Center este un complex format din mai multe cladiri, cele mai multe aflate pe Fifth Avenue din New York. Asa ca nu este de mirare ca o alta dintre cele mai frumoase imagini de Craciun din lume vine din SUA anului 2015. Traditional si modern in acelasi timp, bradul de Craciun a fost insotit de multi ingeri luminosi.

fotografie craciun

FOTO: Li Muzi/brightside.me

3 Tegucigalpa, Honduras

Un brad uman de Craciun. Datorita marimii si unicitatii sale, bradul de Craciun din Honduras a intrat in Cartea Recordurilor in 2014. Aproape 3.000 de oameni au participat la realizarea lui.

imagine craciun

FOTO: Reveal.co.uk/brightside.me

4 Gubbio, Italia

Gubio este un oras in nordul regiunii italiene Perugia. In mod traditional, locuitorii acestui oras fac un brad urias ce Craciun chiar pe muntele Ignatio, care se afla exact la marginea localitatii. El se poate vedea de oriunde din oras si are mai mult de 650 de metri… altitudine. A intrat in Cartea recordurilor in 1991. Traditia a inceput insa in 1981.

imagine craciun

FOTO: Alberodigubbio/brightside.me

5 Taipei, Taiwan

Una dintre cele mai frumoase de Craciun din 2014 vine din Taipei (Taiwan). Bradul a fost facut integral din LED-uri, asezate in forma conica, si a avut 36 de metri inaltime.

imagine craciun

FOTO: Craig Ferguson/brightside.me

6 Torino, Italia

Piata Castello din Torino, Italia, a combinat bradul cu un calendar advent si a iesit una dintre cele mai frumoase imagini de Craciun din lume. Se intampla in 2015. In spate, se vede cladirea Mole Antonelliana.

iamgine craciun

FOTO: Pacificpress/brightside.me

Citeste si: De ce nu m-as plictisi niciodata de beculetele de Craciun.