Cele mai proaste filme cu actori celebri.

Poate ca cele mai proaste filme cu actori celebri sunt de evitat, dar e gresit sa eviti si acesti actori! Unii dintre ei au facut roluri de exceptie in alte productii!

Actorul britanic Eddie Redmayne a castigat in 2014 premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal in filmul “The theory of everything”, unde a jucat rolul fizicianului Stephen Hawking. A mai fost nominalizat la Oscar si pentru rolul din “The Danish girl”, in 2015. Totusi, Eddie a primit si Zmeura de aur, premiu acordat pentru cel mai prost actor, pentru rolul din filmul “Jupiter ascending” din 2015. Si nu e un caz izolat ca actori care fac roluri bune in unele filme sa joace prost in alte filme sau, pur si simplu, sa intre in proiecte care nu ii avantajeaza.

Cele mai proaste filme cu actori celebri nu se opresc aici. Cameron Diaz a fost desemnata cea mai proasta actrita pentru rolul din “Sex Tape” (Caseta porno) si “The Other Woman” (Cealalta femeie).

In 2013, Kristen Stewart a fost premiata pentru cel mai prost rol feminin jucat in productiile “Saga Amurg: Zori”, partea a doua, si “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator” .

Ashton Kutcher a jucat in filmele “Valentine’s Day” (2010) si “Killers” (2010) si nu a facut bine, pentru ca a fost considerat cel mai prost actor al anului 2011. In 2010, Zmeura de Aur pentru cea mai proasta actrita i-a revenit Sandrei Bullok pentru rolul din “Totul despre Steve”.

Cele mai proaste filme cu actori celebri

Zmeura de Aur premiaza si cele mai proaste filme cu actori celebri. Tot in 2010, cel mai prost film a fost Transformers: Revenge of the Fallen, lansat in 2009. In el au jucat, in roluri principale, celebrii Shia LaBeouf si Megan Fox.

“Jack si Jill”, film lansat in 2011 si in care au jucat Adam Sandler si Al Pacino, a luat si el nedorita Zmeura de Aur, in 2012.

Celebrul “Saga Amurg: Zori” a luat Zmeura in 2013. In film au jucat, pe langa Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner.

“Movie 43” (Filmul 43), cu Dennis Quaid, Hugh Jackman si Kate Winslet, a fost desemat cel mai prost film in 2014.

In 2016, juriul nu s-a putut hotari la un singur film prost, asa ca a acordat doua trofee Zmeura: “Fantastic Four”, cu Miles Teller, si “Fifty Shades of Grey”, cu Dakota Johnson.

FOTO: IMDB

Citeste si: 3 filme pe care e bine sa le vezi.