cititul te face fericita

Cititul te face fericita si nu este o exagerare! Am descoperit pe Elite Daily ca obiceiul de a citi te face mai buna, iti aduce zambetul pe buze si ii face fericiti si pe cei de langa tine. Citeste mai jos cum este cititul terapeutic si nu ezita sa iti refaci lista de lectura.

Conform ultimului studiu realizat la Universitatea din Kingston, cititul te face fericita. Si asta pentru ca cititul te face sa fii mai buna cu cei din jurul tau si are un efect terapeutic incredibil.

Cititul este comparabil cu exercitiile de respiratie, cu meditatia, cu tehnicile de relaxare. Cititul iti poate aduce atat beneficii intelectuale, insa te poate face mai atragatoare in ochii barbatilor. Descopera si tu cum te transformi in functie de genul cartilor pe care le citesti! Romantice, erotice, SF – ce spun cartile despre firea si comportamentul tau?

Cititul poate avea acelasi efect precum o sedinta de masaj sau un antrenament de cardio, in ceea ce priveste relaxarea. Si este documentat faptul ca cititul te face fericita, ajutandu-te sa scapi de depresie si anxietate.

Cititul te face fericita – iata efectele cartilor in functie de genul preferat!

  • Citesti science-fiction? Atunci vei remarca efecte pozitive in socializarea cu cei cei din jurul tau.
  • Citesti drame si povesti de dragoste? Atunci vei fi mai empatic si mai bun!
  • Citesti cartie amuzante? Cu siguranta cititul te face fericita si nu doar pe tine, ci si pe cei din jurul tau!

Se pare ca cititul te face fericita dar nu doar atat! Te face mai atragatoare in ochii celor de sex opus! Si nu ne referim la literatura erotica, ci la orice fel de literatura!

Daca ti-a placut articolul despre cum cititul te face fericita si mai sexy, citeste si: Cele mai frumoase carti scrise de femei pentru aceasta primavara.

Foto: Guliver