ce cluburi sunt deschise

Anul acesta, Pastele si 1 Mai coincid. Poate si din acest motiv, multi sunt cei care au ales sa sarbatoreasca Invierea Domnului la mal de mare. In nordul si in sudul litoralului, atmosfera estivala incepe sa se faca simtita. Ce cluburi sunt deschise in Mamaia si in Vama Veche de Paste si 1 Mai?

Petrecerile pe Litoral sunt in toi. Pentru ca vremea tine cu turistii, acestia profita din plin si, dupa traditionalele plimbari pe plaja din timpul zilei sau temerarele bai in apa inghetata a marii, seara se distreaza pe cinste in cluburi si pe terasele deschise. Ca intotdeauna, petrecerile si petrecaretii se impart in doua pe Litoralul de la noi. Cei care isi doresc o atmosfera care sa semene cu aceea din cluburile de traditie din lume, aleg Mamaia. Traditionalistii si nostalgicii se indreapta, si de aceasta data, spre Vama Veche.

Noi am facut o selectie a celor mai faimoase cluburi preferate de fiecare dintre “tabere”.

Ce cluburi sunt deschise in Mamaia si in Vama Veche de Paste si 1 Mai

Fratelli din Mamaia Nord a pregatit o serie de evenimente pentru turistii si localnicii care vor sa-si petreaca Pastele si 1 Mai in club. Dupa ce seara de Inviere a fost dedicata DJ-ilor invitati, in prima zi de Paste, care coincide si cu 1 Mai, scena din Fratelli va rasuna de ritmuri balcanice. Artistii invitati, Damian & Brothers, cunoscuti drept si Filarmonica Romanes.

Tot in nordul statiunii, un alt club isi asteapta clientii sa petreaca pe ritmuri vibrante. Petrecerea a inceput in Le GaGa inca din noaptea de Inviere. Startul a fost dat de Carla’s Dreams si Delia. In prima zi de Paste, ritmurile se accelereaza in Le GaGa. Show-ul va fi animat de Fadi Kod – cel mai faimos percutionist de club din lume. Lui i se vor alatura DJ Mouss si Eklips.

In Vama, distractia a inceput de vineri seara si va continua cel putin pana luni dimineata. Mii de turiati de toate varstele, din tara dar ai o multime de straini se distreaza la Vama Veche. Doua culburi celebre din sudul litoralului romanesc au ridicat obloanele.

In Expirat se petrece timp de trei zile. Asa, ca aperitiv pana la deschiderea oficiala a sezonului. De joi, 30 aprilie pana duminica, 3 mai, inclusiv, la Expriat terasa este deschisa non-stop. Ziua relax. Seara mash-up muzical de dans, cu piese vechi si noi.

La Stuf, in Vama, sezonul a inceput. De pe 27 Aprilie la Stuful din Vama Veche s-a dat startul petrecerii care se va incheia in toamna, in septembrie.

Dupa ce ai aflat ce cluburi sunt deschise zilele acestea in Mamaia si in Vama Veche, inspira-te de la noi pentru tinuta potrivita de 1 Mai.

Foto: Facebook

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!