http://www.coloredideas.com/

Calatoriile ne schimba, ne motiveaza, ne inspira si ne imbogatesc. In drumurile noastre departe de casa ne descoperim cu adevarat si cine stie sa calatoreasca cu sens se bucura pe deplin de toate minunile vietii, nu?

Asta e concluzia la care a ajuns “calatoarea” de la Colored Ideas si cu fiecare drum in care pleaca descopera noi sensuri despre lume si despre ea!

Calatoresc de peste 10 ani in toate colturile lumii, impartasesc tot ce vad, aflu si ma misca pe coloredideas.com si am invatat, mult mai multe decat in totii anii de scoala, intr-un hotel din Indochina, pe un peron din India, pe o plaja de vis cu emotie de cinema din Saint Tropez sau intr-o experienta de neuitat in magicul Oman!

Din toate aceste amintiri au iesit mereu povesti frumoase, pilde adevarate si ele au inspirat-o si pe talentata Agnes pentru o serie de ilustrate pe care le-am asezat pe t-shirts potrivite pentru orice valiza de travellistachic. :)”, ne-a spus “calatoarea de profesie”.

http://www.coloredideas.com

www.coloredideas.com

www.coloredideas.com

www.coloredideas.com

www.coloredideas.com

Spune-ne intr-un comentariu la acest articol, care este destinatia ta preferata de pe colectia mea de experiente de calatorie ColoredIdeas.com si de ce ti-a ramas in suflet si poti castiga un tricou cu ilustrate de vacanta by ColoredIdeas&AgnesKeszeg. Cele mai inspirate cinci povesti vor fi premiate!

Concursul se desfasoara in perioada 25 – 31 ianuarie, iar pe 1 februarie vom anunta castigatoarele!

Succes!