Cum sa il prinzi ca te insala

Cum sa il prinzi ca te insala in era tehonologiei? Pai, spun expertii, ca pe cat e de simplu sa aiba o aventura, pe atat e de la indemana sa afli! Desigur, aplicatiile de intalniri romantice pot face infidelitea atat de usor de pus in practica! Dar la fel de bine si aplicatiile de supraveghere sunt simplu de download-at! Desigur, ideal ar fi sa nu va gasiti si alti parteneri, dar iata cum sa il prinzi ca te insala, conform Telegraph!

Da, acum e mult mai simplu sa ai o aventura. Dar si sa fii prins! Evolutia tehnologiei digitale, cu aplicatii de dating precum Tinder, cu site-urile de intalniri romantice la un click distanta, fac “munca” mai usoara aceluia care vrea sa isi gaseasca un partener in afara relatiei de cuplu. La fel de bine insa este si sa ii instalezi o aplicatie-spion, daca il suspectezi pe iubitul tau de ceva “lucruri necurate”.

Exista notiunea de infidelitate digitala. La fel de bine cum exista site-urile pornografice sau canalele de social media, unde foarte multa lume isi cauta fostii parteneri. Dar, asa cum toate acestea sunt la un click distanta, poti sti si cum sa il prinzi ca te insala!

Asa cum exista aplicatii ce ii ajuta ce aceia ce vor sa insele, asa exista oameni ce dezvolta platofrme pentru ajutoarea oamenilor. Chris Sherwood este specialist Relate. Relate este o platforma unde gasesti ajutor pentru relatia de cuplu, pentru viata sexuala, pentru relatia copil-parinte, pentru divorturi si despartiri, ba chiar si pentru probleme ale adolescentilor. Relate este tocmai un site al relationarii de orice fel. Vestea buna este ca iata, ai cum sa il prinzi ca te insala! Vestea proasta e ca momentan platforma este disponibila doar in Marea Britanie.

Chris Sherwood spune ca le-a vazut pe toate, dar ca nu judeca cazurile care ajung la ei. Insusi el a fost reticent in a folosi serviciile Relate cand a trecut printr-o despartire in 2011. Fosta sa partenera isi dorea sa gaseasca o solutie cu ajutorul celor de la Relate. Din pacate insa nu s-a intamplat asa.

Pana cand ajunge aplicatia aceasta si la noi, iti mai spunem cateva ponturi legate de cum sa il prinzi ca te insala, din actiunile in sfera digitala:

  • Isi curata foarte des instoricul navivarilor pe internet? Dar curata si partea de cookies?
  • Si-a cautat fostele iubite pe Facebook?
  • Isi schimba parola de la mail foarte des?
  • Devine foarte secretos cand e vorba de a-i folosi pentru o clipa telefonul sau laptopul?
  • Exista telefoane smart conectate si poti vedea locatia iubitului tau, daca crezi ca te-ar insela.
  • Poti folosi optiunea “tracking device” via Google, daca are internetul activat.

Iata asadar cum sa il prinzi ca te insala, insa iti dorim sa nu experimentezi asta niciodata!

Citeste si: Cum scapi de stres si anxietate. Te ajuta aplicatiile de pe telefon!