7 aplicatii care te ajuta sa-ti organizezi viata.

S-a dus vremea post-it-urilor si a carnetelelor de notite! Poti sa-ti organizezi viata mult mai usor daca folosesti o aplicatie de mobil care iti si reaminteste ce si cand sa faci un lucru.

Viata ta e facuta din liste pentru orice lucru pe care il ai de facut? Liste de cumparaturi, liste ca sa-ti amintesti ce trebuie sa faci, liste cu planul alimentar pe care ti l-ai impus, liste cu tot felul de exercitii sau cu concertele la care vrei sa mergi in fiecare an? Daca esti invatata sa iti notezi totul, e greu sa o faci in carnetel, iar post-it-urile se pierd usor. Asa ca cel mai bine e sa iti descarci o aplicatie care sa te ajute sa-ti organiezezi viata si lucrurile pe care le ai de facut. Popsugar.com a facut o lista cu astfel de aplicatii. Cele mai multe sunt gratuite, dar au variante premium pentru care trebuie sa platesti.

Cum sa-ti organizezi viata cu o aplicatie de mobil

1 Remember the Milk

Aplicatia Remember the Milk e gratuita si e destul de simpla. Sincronizeaza toate reminderele de pe fiecare dispozitiv pe care il folosesti (tablet, laptop, telefon). Poti chiar sa creezi o lista pe care sa o impartasesti cu altcineva, ca sa o bifati punctele de pe ea impreuna.

2 Wunderlist

O alta aplicatie simpla, de facut liste, care te ajuta sa-ti organizezi viata este Wunderlist. Iti faci liste diferite, cu remindere la anumite date si ore si poti share-ui lista. Daca esti utilizator de iOS, poti folosi 3D Touch ca sa vezi ce punct urmeaza pe listele tale din alte zile.

3 Any.do

Cu Any.do poti sa-ti organizezi viata pentru urmatoarele saptamani si sa le vezi ca intr-un calendar. Si aceasta aplicatie sincronizeaza dispozitivele pe care le folosesti, iti permite sa iti pui alarme si sa impartasesti listele cu altii. Poti chiar sa dictezi sarcinile pe care vrei sa ti le notezi.

4 Evernote

In Evernote – aplicatie gratuita – poti sa iti creezi liste si sa adaugi linkuri si file. Poti sa iti cauti o nota anume, sa o etichetezi, sa folosesti camera foto ca sa adaugi mai multe informatii listei sau sa scanezi ceva. Exista si optiuni Plus si Premium, care sunt contra cost.

5 Google Keep

Google Keep e o aplicatie in care poti sa adaugi fotografii, linkuri si multe altele pe listele tale. Poti sa faci tabele, sa pui diferite culori si sa iti setezi remindere in functie de anumite locuri.

6 Clear

Si aplicatia Clear te ajuta sa-ti organizezi viata, dar costa cinci dolari si e disponibila pentru iOS. Poti sa faci cam aceleasi lucruri cu ea: liste, remindere, organizare.

7 OmniFocus

OmniFocus costa 40 de dolari, dar e un real ajutor! Poti sa stabilesti proiecte, fiecare cu subfoldere si sarcini separate si remindere in anumite locuri,

Ultimele doua sunt valabile doar pentru iOS, dar toate celelalte pot fi descarcate pe iOS si Android.

FOTO: Guliver

Citeste si: Ai o viata dezorganizata? Poti sa o faci mai buna!