perwoll care and repair

In garderoba fiecarei femei exista cateva piese-cheie, fara de care niciun outfit nu ar fi cu adevarat reusit. Un pulover, un tricou alb, o camasa sau o rochie devenite “stalpul de sustinere” al tinutelor zilnice. Dar ce facem cand acestea incep sa se strice?

Cand spun “strice” nu ma refer la accidente nefericite, pe care nu le putem controla – cum ar fi un pahar cu vin rosu al carui continut aterizeaza fix pe mansete sau piept – ci la degradarea lenta, dar sigura la care hainele sunt supuse dupa fiecare spalare. Tesatura se degradeaza, firele se intind, isi pierd din rezistenta si culoare. E un proces normal, dar care ne pune in pericol garderoba!
Sigur ca hainele pot oricand sa fie inlocuite, dar esti sigura ca mai gasesti o camasa care sa iti vina la fel de bine ca prefetata ta? Unde mai dai peste un pulovar din casmir ca acela de care te-ai indragostit iremediabil cand ai vazut cat de bine te prinde culoarea, cum se aseaza pe corp si cum te mangaie materialul? Le poti inlocui? Hmm… din pacate, temerile tale sunt intemeiate!

9 din 10 persoane se plang de scamosarea hainelor

Un studio Omnibus desfasurat in Germania a aratat ca scamosarea hainelor este o problema cu care se confrunta noua din zece persoane. Nu trebuie sa “abuzezi” hainele intr-un mod special pentru a incepe sa se degradeze – simplele spalari sunt suficiente! Din pacate! Vrei, nu vrei, tot trebuie sa iei masuri daca nu iti doresti sa investesti toti banii in haine noi.

Pentru a scapa de aceasta amenintare, trebuie sa tratezi cauza, nu efectul. Asadar – care e cauza scamosarii? Procesul de curatare a hainelor! Acolo trebuie sa schimbi ceva! Nu alta masina de spalat, ci doar un alt detergent de haine. Perwoll Care & Repair este primul detergent din Romania care elimina scamosarea hainelor. Odata ce il folosesti la spalare, ai 80% sanse ca tesaturile sa-si conserve calitatile initiale – culoare, elasticitate, structura – si sa nu se mai scamoseze!

Perwoll Care & Repair

Este destinat tuturor tipurile de tesaturi si nu numai ca impiedica hainele noi sa se strice, dar, dupa cateva spalari, le revigoreaza chiar si pe cele care au capatat deja un aspect uzat.

Sigur ca nu trebuie sa crezi toate aceste informatii, ci sa incerci sa te convingi singura!

Perwoll iti da posibilitatea sa castigi un kit complet de curatare a hainelor – 5 sticle de detergent Perwoll potrivite fiecarui tip de situatie: Perwoll Care & Repair, Perwoll Black, Perwoll Color, Perwoll White si Perwoll Wool!

Inscrie-te la acest concurs si poti sa le oferi hainelor tale ingrijirea pe care o merita! Participa si o sa te poti bucura timp indelungat de hainele tale preferate!

Foto: PR/Guliver