cursuri de perfectionare dalles go

Daca printre rezolutiile tale pentru 2016 se numara si niste cursuri de perfectionare atunci profita inca de pe acum de oferta DallesGO disponibila doar in luna decembrie!

Cei care se inscriu pana la sfarsitul anului la urmatorul sezon de cursuri de perfectionare beneficiaza de o reducere de 30% la oricare dintre acestea. Cei mai buni profesionisti din domeniul industriilor creative sunt gata sa-ti impartaseasca secretele meseriei lor.

Cursuri de perfectionare pentru cei care iau moda in serios

Divizia fashion DallesGO te ajuta sa-ti gasesti locul in universul fascinant al modei. Machiaje spectaculoase, stying surprinzator, sedinte foto inspirate, cam asta se intampla sezon dupa sezon la cursurile de pe strada Ion Otetelesanu, nr. 2. Designerii Lena Criveanu si Melania Tucureanu vor scoate in 20 de saptamani designerul din tine! De la punct si linie, pana la volume si drapaje, veti parcurge impreuna drumul unei colectii, de la schita la podium.
Ovidiu Buta si Irina Markovits iti dezvaluie moda dintr- alta perspectiva, facandu-ti cunostinta cu cei mai tari designeri, stilisti si fotografi ce si-au pus amprenta asupra modei de-a lungul timpului. Iar fotograful Cosmin Gogu te invata totul despre fotografia de moda: de la concept, la lumini, scenografie, machiaj si styling.

In culisele industriei beauty cu profesionistii din domeniu

Nick Barna si Narcisa Simandan vor lansa si de aceasta data o noua generatie de make-up artisti. Poti opta pentru cursul de make-up pentru incepatori, dar exista si variante pentru avansati si profesionisti. Iar Geta Voinea iti dezvaluie secretele meseriei ei la cursurile de hairstyling

Visezi la propriul business? Atunci invata totul despre ultimile tendinte in afaceri

Profesionistii DallesGO te ajuta sa te pui la curent cu ultimele tendinte din online si offline. Ei au conceput pentru tine un program educational cu rezultate rapide si semnificative.

Cosmin Nastasa, Media Director iLeo te invata cu ce se mananca marketingul online si care sunt cele mai eficiente modalitati de comunicare in masa in mediile online. Teodora Metiu a conceput un program de exercitii amuzante care te ajuta sa atingi superlativul in vorbire si sa evoluezi in viata personala si profesionala. Totul la cursurile de Public Speaking.

Oana Bulexa si Monica Jitariuc, duo-ul de la conducerea Agentiei de PR The Practice iti arata cum se face PR-ul intr-o agentie, iar Dana Maria Andrei, un business coach cu fler si profesorul cursului de Personal Branding de la DallesGO te ajuta sa-ti descoperi adevaratul potential creativ si sa-l valorifici.
Fondatorii GpeC, Raluca si Andrei Radu te initiaza in tainele vanzarilor online. Află totul, de la legislatie la usability si bune practici la cursul de E-commerce de la DallesGO.

La cursul de Mindfulness Andreea Raicu te invata sa traiesti in prezent, sa-ti controlezi gandurile pentru a fi mai relaxat si mai increzator in fortele proprii.

Cursuri de perfectionare pentru un job sau mai bine un workshop pentru un hobby?

Filip Ristovski si Rares Andrici, doi actori talentati cu veleitati didactice iti dau intalnire la un curs inedit de actorie. Marius Tudosiei, vedeta emisiunii Sanatatea in Bucate te insoteste intr-o calatorie gastronomica prin bucatariile lumii, iar Ileana Răducanu, redactor sef ELLE Decoration si Andreea Muresan, designer de interior te invata pas cu pas detaliile unei amenajari interioare de succes. Pe www.dallesgo.ro afli pretul fiecarui curs in parte si mai multe detalii despre subiectele pe care le veti aborda in cadrul lor!

Citeste si: “Personal branding: Andreea Raicu iti da intalnire la o noua serie de cursuri”!

Foto: PR