accesorii pentru baie obiecte

Chiar daca locuiesti intr-un apartament extrem de mic sau stai cu chirie, exista cateva mici imbunatatiri care iti pot transforma baia intr-o oaza de rasfat. Iata cateva accesorii pentru baie pe care le poti incerca.

Nu ai nevoie de un apartament de lux pentru a te bucura in fiecare dimineata de un adevarat ritual de frumusete. Ai nevoie doar de cateva accesorii pentru baie care sa te ajute sa-ti organizezi mai bine spatiul si sa-ti asigure un plus de eficienta in satisfacerea momentelor de rasfat.

Gandeste-te cat de importante sunt detaliile in amenajarea unui spatiu, iar baia nu ar trebui sa se abata de la aceasta regula. Un material pretios, un detaliu delicat precum si un obiect intr-o nuanta tare pot reprezenta piesa de rezistenta a oricarui spatiu.

Accesorii pentru baie care iti taie respiratia

Igiena este extrem de importanta cand vine vorba de ritualul de ingrijire, dar tine de tine sa folosesti obiecte pentru depozitare cat mai atractive pentru a sparge monotonia baii. Cine spune ca o bomboniera clasica cu capac din sticla nu-ti poate pastra in cele mai bune conditii  dischetele demachiante?

Accesorii pentru baie care iti pot contura o baie cu personalitate

In baile foarte mici de apartament, lipsa spatiului reprezinta intotdeauna o problema. Tocmai de aceea poti depozita obiectele de mici dimensiuni precum: lacurile de unghii, forfecutele, penseta si alte obiecte de acest gen in cutii cu capac dintr-un material rezistent la umezeala. Iti va fi mult mai usor sa le gasesti atunci cand esti in criza de timp si vei avea mai mult spatiu pentru produsele de infrumusetare.

Mie personal obiectele care imi pastreaza in siguranta bijuteriile au reprezentat o adevarata descoperire si aici nu ma refer la clasicele cutii de bijuterii. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa-mi las inelele la voia intamplarii pe politele din baie si sa uit de ele. De aceea am ales sa tin la indemana un suport pentru inele fara sa-mi mai pun probleme ca iar am uitat sa-mi scot bijuteriile inainte de a-mi incepe ritualul de ingrijire. Pentru ca sapunul reprezinta cel mai utilizat produs dintr-o baie, savoniera trebuie sa fie piesa de rezistenta. Poti opta pentru una cu aspect sculptural, intr-o nuanta tare sau dintr-un  material fin.

Aparent baia nu pare sa ofere foarte multe optiuni in materie de obiecte decorative care s-o infrumuseteze. Nimic mai gresit! Ai o infinitate de posibilitati de unde poti alege, de la banalul cos de rufe pana la suportul pentru prosop si selectia de lumanari. Asa ca fii creativa, nu ai cum sa dai gres! Iti propun mai jos cateva accesorii pentru baie cu totul si cu totul speciale pentru un plus de confort si estetica.

Colaj: Irina Cucu