Ce ne-a atras atentia de pe Pinterest

Brazi de Craciun in culori neutre, sofisticate: este principalul trend din acest an. Pe noi ne-au incantat brazii descoperiti pe Pinterest. 

Cei mai stylish brazi de pe Pinterest sunt decorati in clasicele culori specifice sarbatorilor, alb-rosu, sau in combinatii mai indraznete cum ar fi alb-negru-auriu. O alegere inspirata sunt ornamentele monocrome, iar cele mai populare in 2013 sunt cele in variatiuni de alb. Poti opta intre alb perlat, alb argintiu sau alb mat polar. Poti folosi ideile pentru in propria locuinta!

Brazi de Craciun – idei pentru clasici si extravaganti

Ce ne-a atras atentia de pe Pinterest

Daca vrei sa iesi din tipar si sa aduci o nota indrazneata casei tale, mizeaza pe decoratiuni atipice precum: tacamuri, fotografii de familie sau mesaje scrise cu caractere mari din lemn. In continuare se poarta panglicile late din satin si decoratiunile de Craciun supradimensionate, care dau o nota de eleganta. Recomandarea noastra: foloseste-le cu moderatie si nu supraincarca.

Celor care-si doresc brazi de Craciun eco si… neconventionali, le recomandam sa dea frau liber imaginatiei si sa transforme cu buget redus un perete in cel mai spectaculos “brad” de Sarbatori. Se poate realiza din rafturi suprapuse de dimensiuni variate pe care asezi decoratiuni dispuse sub forma unui brad.

Indiferent ce decoratiuni alegi anul acesta, nu uita sa imbraci totul in ghirlande luminoase pentru a crea o atmosfera festiva ca la carte. Pe Pinterest mai poti gasi si alte imagini inspirationale cu brazi de Craciun spectaculosi care sa te ajute in alegerea decoratiunilor.

Text: Irina Cucu, Foto: Pinterest