Perioada Sarbatorilor de iarna este cea mai frumoasa: ornamentele, decoratiunile, brazii, cadourile sau preparatele traditionale sunt doar cateva dintre lucrurile de care se bucura cele mai multe persoane. Si, daca vrei sa iti amenajezi casa in spiritul sezonului, iti prezentam cele mai frumoase decoratiuni pentru Craciun!

Aceasta lista cu cele mai frumoase decoratiuni pentru Craciun te ajuta sa iti amenajezi casa asa cum iti doresti si sa fii in pas cu trendurile din 2016. Indiferent ce decoratiuni alegi, prelucrate manual sau cumparate din marile magazine, poti sa te bucuri de un decor de poveste chiar la tine acasa, iar cei dragi cu siguranta vor fi incantati.

Cele mai frumoase decoratiuni pentru Craciun

Ornamentele centrale

1. Ornamentele centrale sunt un must have

Ornamentele centrale pot fi folosite la decorarea mai multor zone din casa, pot fi asezate pe masa festiva, pe rafturi, in bucatarie sau in orice alta incapare. Cele mai multe nu au dimensiuni foarte mari, asa ca sunt usor de manevrat. Poti sa alegi ornamente cu ramuri de brad, lumanari parfumate, globuri, funde sau figurine de diferite forme sau culori.