cum decorezi camera de camin

Nu e tocmai placut sa “aterizezi” intr-o camera de camin dupa ce ai avut propriul tau spatiu acasa. E un loc comun pe care esti nevoita sa-l imparti si cu o alta persoana sau chiar cu mai multe si tocmai de aceea credem ca ar fi minunat daca ai putea sa investesti putin in decorarea coltului alocat tie.

Opteaza pentru un pat suspendat. Deoarece in camera de camin, spatiul este dupa cum bine stii redus, trebuie sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a castiga unii in plus. Iar o solutie excelenta pentru a obtine asta este sa alegi un pat suspendat in locul celui clasic. Noi am gasit mai multe modele inedite in portofoliul brandului suedez Ikea. Poti aseza sub el fie o canapea de mici dimensiuni, fie un birou la care poti lucra.

Cumpara impreuna cu colega ta de camera un covor si niste draperii la comun. In orice camera de camin sunt obiecte pe care le folositi pana la urma impreuna asa ca n-ar fi rau daca ati pune impreuna bani pentru ele. Un covor nepretentios, cu un model geometric si niste draperii care sa se asorteze cu el vor revitaliza instant spatiul. Noi te sfatuim sa arunci un ochi pentru covoare cheap & chic in magazinele H&M Home.

Cumpara-ti periodic asternuturi cu modele inedite. Daca ai impresia ca spatiul in care locuiesti e lipsit de viata si colega ta de camera nu e dispusa sa investeasca niciun ban, atunci poti incerca sa mai animi tu atmosfera cumparandu-ti asternuturi cu modele grafice. Noi am gasit variante cu preturi accesibile pe vivre.ro si pe sectiunea Home a shopului online Fashion Days.

Da viata peretilor cu ajutorul colajele, fotografiilor inramate sau afiselor de film. Este o activitate pe cat de fun, pe atat de utila pentru orice spatiu in care nu esti dispusa sa investesti bani, dar vrei sa-l faci mai primitor. Daca nu vrei sa cheltuiesti bani pe rame poti folosi scotch dublu adeziv pe spatele fotografiilor sau o sfoara prinsa de perete pe care sa asezi imaginile preferate cu ajutorul… clestilor de rufe.

Citeste si: “Ce stii despre colaj? Te invatam cum sa-l faci”!

Foto: ikea.ro