Iti fac cartile sa pluteasca

Imi place sa am cartile si revistele rasfirate prin toata casa. Pe langa biblioteca clasica si prafuita din camera mea, mai am o masuta in sufragerie pe care locuiesc temporar mai multe albume de arta, in baie pastrez in cosul cu produse de infrumusetare si cateva reviste, iar in bucatarie tin in dulapul de condimente cateva volume de retete.

Cum ar fi insa ca acestea sa fie asezate pe perete, in loc sa ocupe un spatiu ce nu le-a fost neaparat destinat? Noroc cu designerul Miron Lior de la institutul de design Pratt care a realizat aceste minunatii din metal. Suporturile create de el nu sunt transparente asa cum ti-ai putea imagina la prima vedere, ci sunt mascate cu succes de coperta cartii care sta la baza teancului.

Rafturile invizibile fac cartile sa pluteasca.

Rafturile sunt disponibile in mai multe variante de modele. Poti alege pentru o persoana pasionata atat de carti cat si de design interior suportul de carti dublu, pe cel mare sau mic pe argintiu sau pe alb. Preturile, pe homedeco.ro variaza in functie de dimensiunea lor de la 66 Ron la 89 Ron, iar greutatea maxima de carti care poate fi sustinuta de varianta mare este de 9 kilograme. Produsul se livreaza impreuna cu suruburile necesare pentru montarea in perete.

Foto: homedeco.ro