Pastreaza aproape de tine cele mai frumoase amintiri

In aceasta toamna iti propun sa animi unul dintre peretii casei tale cu ramele decorative cele mai ingenioase in care sa asezi fotografiile din vacantele trecute. Sau acele fotografii care iti induc o buna stare de spirit.

Toamna aduce cu sine nu numai temperaturi mai scazute in termometre ci si nevoia crearii unui spatiu mai cald si mai personal. Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa alegi ramele potrivite pentru stilul pe care vrei sa-l adopti in apartamentul tau.

Pentru un aspect glam, poti folosi ramele decorative in tonuri de argintiu sau auriu. Urmeaza cateva sfaturi pentru ca decorarea sa-ti iasa fara cusur

1. Este de preferat sa alegi un colt cat mai aerisit pentru a evita o aglomerare de prea multe obiecte si ornamente. In functie de suprafata pe care vrei s-o acoperi, orienteaza-te asupra numarului de rame pe care le vei folosi si asupra dimensiunilor. In ceea ce priveste aspectul sau forma ramelor, nu pot sa-ti spun decat: sky is the limit. Nu te lasa constransa de prejudecati si alege rame in nuante variate, de diferite forme si dimensiuni. Deasemenea, poti alterna ramele decorative cu oglinzi de dimensiuni diferite, pentru un plus de efect.

2. Scoate de la naftalina toate pozele care au imortalizat momente de neuitat, pe plaja, in compania prietenilor intr-o dupa masa calda de vara, alaturi de familie sau o plimbare in parc in outfit-ul tau preferat. Pe langa faptul ca vei oferi o imagine moderna apartamentului tau, te vei putea lauda astfel prietenelor cand te vor vizita, cu cele mai reusite fotografii din vacanta. Crede-ma, asa vei putea indura mai usor cele 9 luni care au mai ramas pana la vacanta viitoare. Cu siguranta acest lucru te va ambitiona ca anul viitor sa programezi noi shooting-uri pe masura.

3. Daca esti nehotarata in privinta pozelor pe care sa le etalezi, poti alege sa inramezi o serie de alte lucruri: schitele vreunui apropiat talentat sau chiar ale tale, imagini din copilarie, cu familia, reclame ale unor produse de suflet sau citate care sa te inspire si sa te motiveze in fiecare zi. In primul rand trebuie sa alegi ce-ti place tie si ce te inspira, apartamentul este coltisorul tau de lume care trebuie sa te reprezinte in totalitate.

4. Pentru un aspect glam poti folosi rame in nuante de auriu si argintiu pe fundalul unui perete vopsit intr-o culoare puternica, negru, albastru Monaco, turquoise sau fuchsia. Pentru un aspect minimalist,  poti alege pe un perete alb rame albe sau negre de aceeasi dimensiune, in schimb pentru un aspect eclectic mizeaza pe rame statement in nuante aurii si argintii, amplasate aparent aleatoriu.

Apartamentul tau se poate bucura de o schimbare impresionanta cu un buget redus, care cu siguranta te va binedispune. Iti doresc multa inspiratie si nu te teme de creativitate atunci cand iti alegi rame decorative.

Poze: Thinkstock, PR