Camera ta de odihna are nevoie de o schimbare? Pune in aplicare cateva idei de decor interior si vei face din ea un loc primitor, elegant si presarat cu detalii care te duc cu gandul la senzualitate si momente pline de pasiune. Te vei simti mai frumoasa, iar libidoul tau va avea numai de castigat.

Fara indoiala, toata ziua esti ocupata cu lucruri importante si urgente, care nu te lasa nici sa respiri. Poti reduce stresul si tensiunea acumulate peste zi, daca faci cateva schimbari in dormitorul tau.

Surse de idei de decor interior sunt numeroase. Nu trebuie sa te apuci de zugravit si de dat o groaza de bani pe mobilier nou, ci sa il personalizezi si sa-i dai camerei un aer romantic, folosindu-te de detalii cum sunt felinarele decorative sau candelele parfumate. Intr-un colt poti aseza o cutie frumos colorata, in care poti gasi recuzita pentru momentele intime. Pune pe silent telefoanele și inchide computerul și tableta.
Destinde-te si bucura-te de momentele pretioase de relaxare! Sau de pasiune, daca iti este si el alaturi.

Regleaza temperatura in camera

Cand vrei sa te simti bine in compania lui, ai grija sa fie si cald in camera. Dorinta va disparea aproape instantaneu daca e frig in incapere. Verifica inainte temperatura si regleaz-o undeva intre 24-26 ͦC. N-ai vrea sa te ia tremuratul cand ramai sumar imbracata, dar nici sa transpiri stand degeaba. Ca sa nu mai vorbim ca nici pe el nu-l ajuta caldura, daca ne referim la apetitul sexual.

Schimba asternuturile

Poate nu te-ai gandit niciodata la asta, dar starea de spirit se poate schimba radical doar daca apelezi la mici artificii de decor interior, cum ar fi schimbatul lenjeriei de pat cu una curata si atragator colorata. Mirosul de proaspat spalat si discret parfumat te poate duce cu gandul departe, intr-un loc de tine stiut, unde sunteti doar voi doi. Nu o spun eu, efectul este confirmat si de specialisti. Psihoterapeutul familial Gracie Landes spune ca lenjeia curata ii face pe oameni sa se simta bine in pielea lor, sa se simta mai atragatori, cu atat mai mult daca alegi satinul rosu ca material.

Pune muzica pentru stimularea libidoului

Dupe ce ai facut mici schimbari in camera, ai reglat temperatura si ai schimbat lenjeria, creeaza o atmosfera romantica, numai buna pentru un „dans“ in doi. Fa un playlist care sa te faca sa-ti simti sex-appealul la cote maxime. Sexologul Zoldbrod recomanda o lista cu piese care au un ritm lent, cu efecte seducatoare, de exemplu acorduri line de pian sau de saxofon.

De ce e bun un televizor in dormitor

Cei mai multi experti recomanda scoaterea inamicului numit televizor din camera unde ar trebui sa te odihnesti si sa te relaxezi. Nu ai nevoie sa stii noutatile momentului si cu siguranta nu ar trebui sa iti pierzi timpul vizionand emisiuni politice sau barfe mondene inainte de somn, ar spune in cor specialistii. Unul singur, Aline Zoldbrod, gaseste o utilitate mai mult decat justificata TV-ului in dormitor. Te poti documenta sau puteti studia pozitii, trucuri si jucarii erotice urmarind impreuna filme pentru adulti. Si peliculele romantice ajuta.

Inchide telefoanele sau da-le pe silentios

Gracie Landes este categorica in privinta telefonului in camera de dormit. „Nu trebuie sa stea in dormitor“, spune psihoterapeutul pentru health.com, justificandu-si opinia cu rezultatul unui sondaj american, care a scos la iveala ca unul din zece oameni isi verifica telefonul si in timp ce face dragoste.

Afla si alte idei de decor interior cu buget zero