idei de decoratiuni living

Noile tendinte deco pentru primavara 2015 sunt mai indraznete ca oricand. Designerii kika au pregatit o colectie de piese de mobilier si de idei de decoratiuni care surprind prin modele inedite si nuante neasteptate. Nu sunt recomandate... conservatorilor!

Daca traiesti cu impresia ca locuinta ta n-are personalitate, este rece si lipsita de viata, avem solutiile care o vor transforma intr-un spatiu cald si primitor. In magazinul kika am gasit cateva idei de decoratiuni care vor reimprospata instant atmosfera din apartamentul tau.

Idei de decoratiuni: combina stiluri si culori diferite

Joaca-te atat cu nuante vii precum albastru, rosu, orange cat si tonuri calde, diafane, ca de exemplu verde pal, bleu, galben. De altfel, mobilierul tip patchwork este in trend in acest sezon, mai ales ca se imbina foarte bine cu orice alte corpuri. Acest gen de mobilier e alegerea potrivita pentru persoanele care viseaza la un interior fresh, tineresc. Pentru a acoperi podeaua, poti folosi in locul covoarelor clasice o piele de vitel in tonuri neutre, evitand astfel incarcarea interiorului.

idei de decoratiuni piese de mobilier
Idei de decoratiuni si de piese de mobilier colorate pentru living
Cu ajutorul textilelor si al decoratiunilor, stilul industrial poate fi “indulcit”

Idei de decoratiuni 2015: imprimeurile florale continua sa se numere printre ele

Firile romantice, visatoare, pot alege fara probleme piese de mobilier tapitate cu materiale florale.  Ele vor contura spatiul perfect in care-ti vei dori sa-ti petreci fiecare weekend, bucurandu-te de momente frumoase alaturi de cei dragi.

idei de decoratiuni living
Idei de decoratiuni in stil romantic pentru un living foarte elegant

Idei de decoratiuni – Industrialul este noul sic

Daca-ti place asocierile de obiecte inedite, industriale, alaturi de materiale inovatoare sau traditionale atunci esti adepta stilului industrial. Aspectul peretilor este usor nefinisat, in timp ce obiectele de mobilier sunt simple si practice. Cu ajutorul textilelor si al decoratiunilor, acest stil poate fi “indulcit”.  Astfel, piesele cu un aer usor feminin, in tonuri de bleu, verde sau roz pal aduc un strop de primavara in apartamentul tau. Iar o cuvertura usoara, in tonuri delicate sau un covor din materiale naturale imprima casei tale un strop din aerul mediteranean.

idei de decoratiuni dormitor
Idei de decoratiuni pentru dormitor

Foto: PR