decorarea casei de Paste idei

Craciunul primeste foarte multa atentie atunci cand vine vorba de decorarea casei, dar de fapt, Pastele ofera la fel de mult versatilitate pentru ca vine cu o multime de flori superbe si o paleta cromatica cel putin delicioasa.

decorarea-casei-paste-2016-2

Decorarea casei de Paste nu trebuie sa coste o avere, pentru ca poti folosi doar mici accente pascale ici si colo – cum ar fi un copac de Paste impodobit cu oua, o cununa de Paste, sau oua asezate in borcane goale de gem. Aceste mici artificii sunt suficiente pentru a dat un aer nou, festiv casei tale.

decorarea-case-paste-iepure

Masa este un loc minunat pentru a incepe decorarea casei. Poti transforma intr-un punct de atractie fie un aranjament floral deosebit, fie daca ai un buget mic poti cumpara mai multe buchete mici de ghiocei pe care sa le legi impreuna cu sfoara si pe care sa le asezi pe servetele.

Decorarea casei in 2016: de la an la an trebuie sa te perfectionezi

Pastele este o Sarbatoare care se petrece in mod normal in familie si probabil lumea se va strange la tine acasa. Tocmai de aceea un hol frumos decorat este o modalitate foarte buna de a intampina oaspetii. Pentru a-i conferi aerul primavaratic multvisat poti aseza flori de sezon si motive pascale vesele pe cuier sau pe pereti.

decorarea-casei-paste-casa-ikea
Foto: ikea.ro

Daca preferi o abordare minimala, ia considerare umplerea unui bol cu oua si plasarea sa pe o masuta la intrare. Adauga niste ramuri cum ar fi cele de salcie pentru a da un accent de sezon care nu e extrem de siropos.

decorarea-casei-paste-casa-kika
Foto: kika.ro
decorarea-casei-de-paste-iepure

Iepurasii nu sunt doar pentru copii, iar o decoratiune de casa in forma de iepure poate da o nota jucausa interiorului tau. Caute piese imprimate imprimate cu iepuri sau poate o lampa sub aceasta forma care sa puna intr-o lumina mai placuta un colt ignorat din casa ta. Cutiile de depozitare sau cosurile impletite care contin oua pictate sau decorate cu motive traditionale sunt mici detalii care surprind perfect atmosfera sezonului.

decorarea-casei-aranjament-floral

Nu te concentra doar pe interior – incepe decorarea casei inca de la usa asezand flori intr-o umbrela veche sau o cornita din flori de camp.

Despre decorarea casei pentru Paste a mai scris un articol si colega mea, Daniela Mitran, care a venit cu alte exemple interesante!

Foto: Pinterest.com, Kika, Ikea

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!