diamnate pentru totdeauna

Triunghiul temporal al dragostei, – 14 februarie, 1 si 8 martie – cand este celebrata Femeia, trebuie marcat cu un cadou special. Un cadou de neuitat. Un cadou-declaratie. Care? Diamante! Diamante pentru totdeauna!

Diamantele sunt simbolul angajamentului, al devotamentului etern, exact dovada dragostei pe care o femeie iubita o merita. Cand le oferi, sunt nu numai diamante pentru totdeauna, ci un legamant care trece proba timpului si ramane, peste generatii, o piatra de hotar.

Diamantele sunt rezistente si semnifica eternitatea, pe care cu totii dorim sa o atinga dragostea noastra. Din acest motiv o bijuterie cu diamante reprezinta un cadou perfect pentru persoana draga.

diamante pentru totdeauna

Daca inca nu ai luat un cadou pentru Ziua Indragostitilor sau te gandesti deja care ar putea fi darul perfect pentru 8 Martie, poti sa consideri ca si rezolvata problema. In magazinele KULTHO si on-line, pe www.bb-shop.ro, gasesti bijuteriile create de renumite branduri internationale: Giorgio Visconti, Roberto Coin, Salvini,Mikimoto, Dinh Van, Messika.

Zeci de modele, monturi unicat, seturi sau piese individuale, lucrate cu atentia si precizita caselor de bijuterii de lux, deschid usile oricarei inimi si pecetluitesc dragostea pentru totdeauna. Diamante pentru totdeauna!

diamante pentru totdeauna kultho

Si pentru ca generozitatea trebuie la randul ei recompensata, cel care vrea sa faca un cadou primeste, la randul lui, un cadou – cadoul pentru tine este discountul de 20% la bijuteriile din aur cu diamante din aceste colectii!

Poti alege intre cercei si coliere cu diamante – ce femeie poate rezista unui astfel de dar?! – , inele cu diamnate sau inele eternity – un cerc neintrerupt de diamante pentru a simboliza dragostea eterna si deplinatatea relatiei – sau poti face cadoul-suprem: un inel de logodna!

Sigur, si cei care deja au primit “Da!”- ul de la femeia iubita gasesc un cadou in magazinele KULTHO si on-line, pe www.bb-shop.ro: verighete realizate manual de maestrii bijutieri.

Toate bijuteriile din aur cu diamante beneficiaza de reducerea de 20%.