vedete la un evenimente marca Bijuteria teilor

Vedete, fashion bloggeri si jurnalisti au fost invitatii speciali ai unui eveniment exclusivist organizat de Bijuteria Teilor in restaurantul Joseph, by Joseph Hadad.

Cu aceasta ocazie am descoperit povestea celor mai frumoase pietre pretioase din lume, dar am si aflat in premiera cine este imaginea acestui brand romanesc de succes.

Bijuteria Teilor ne-a introdus in lumea bijuteriilor de poveste, prelucrate in capitala belgiana a diamantelor, Antwerp si ne-a prezentat noua campanie Teilor 2015-2016, care o are drept muza pe Catrinel Menghia.

bijuterii Teilor prezentate la restaurant Joseph
O parte dintre bijuteriile pretioase cu diamante care pot fi gasite in magazinele Teilor

Invitatul special Teilor, Linda Vanderschueren, reprezentant al prestigiosului brand de bijuterii Antonellis, a expus traditiile bijutierilor din Antwerp, alaturi de cea mai recenta colectie de bijuterii. Colectiile Antonellis sunt disponibile in Romania exclusiv in locatiile Teilor.

Laura Cosoi, Maurice Munteanu, Ana Morodan, Amalia Enache, Iulia Vantur, Maria Marinescu, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Diana Enciu și Alina Tanasa, Monica Tand, Diana Colcer, Andrei Iovu, Lil Bulgac, Mirela Bucovicean și Dana Sota sunt doar cateva dintre vedetele, fashion bloggerii si jurnalistii care s-au putut bucura de frumusetea diamantelor.

fashion bloggeri la bijuteria Teilor
Fashion bloggeri la evenimentul organizat de Bijuteria Teilor: Diana Enciu si Alina Tanasa; Carmen Negoita; Ana Morodan

Toate bijuteriile au un design simplu, dar elegant si sunt infrumuseţate cu unele dintre cele mai stralucitoare si alese cu grija diamante ale Antwerp. Designul minimalist ofera rolul principal diamantelor.

Citeste si: “Bijuteria Teilor iti ofera bijuterii pretioase cu diamante”!

Foto: PR