cele mai bine imbracate vedete

Dupa 11 zile de premiere, conferinte de presa si petreceri glamour, se pare ca Festivalul de Film de pe Riviera Franceza a pastrat cateva surprize si pentru sfarsit. Iata castigatorii editiei si cele mai bine imbracate vedete la Gala Cannes 2015!

Aseara s-a incheiat editia cu numarul 68 a Festivalului de Film de la Cannes. Juriul a votat castigatorii iar presa de moda a facut un top cu cele mai bine imbracate vedete de la gala. Noi ne-am ales preferatii!

Anul acesta am urmarit indeaproape ce-a de-a 68-a editie a festivalului. Am remarcat pe toata durata evenimentului stilui vedetelor de orice varsta, rochiile spectaculoase de seara, noile tendintele pentru tinute de gala, dar si premierele romanesti.

Cele mai importante premii la Cannes 2015

Membrii juriului din acest an – Rossy De Palma, Sienna Miller, Sophie Marceau, Rokia Traoré, Jake Gyllenhaal, Guillermo Del Toro si Xavier Dolan – au votat castigatorii. Iata cele mai importante categorii: Palme D’Or – filmul Dheepah al regizorului francez Jacques Audiard; Marele Premiu: filmul Son of Soul regizat de Laszlo Nemes, in care joaca si actorul roman Levente MolnarPremiul pentru cea mai buna actrita: Rooney Mara pentru rolul din Carol; Premiul pentru cel mai bun actor: Vincent Lindon pentru rolul din The Measure of a Man.

cannes 2015 rooney mara
Rooney Mara in Rochas la premiera filmului Carol

Cele mai bine imbracate vedete la ceremonia de gala

cele mai bine imbracate vedete
Membrele juriului: Sophie Marceau, Rossy de Palma, Sienna Miller (rochie Gucci)
cele mai bine imbracate vedete cannes 2015
Letitia Casta

cannes 2015
Zhou Yun

cannes 2015 michelle rodriguez
Michelle Rodriguez

cannes 2015 vedete
Izabel Goulard

Foto: Guliver.