Pages: 1 2

Detaliile punk au animat celebrul covor rosu

Gala MET care a avut ca tema PUNK: Chaos to Couture a adunat pe covorul rosu o parada neconventionala de tinute purtate de celebritati.

In perioada 9 mai – 11 august, Muzeul Metropolitan din New York gazduieste o expozitie de moda care celebreaza cultura punk. Deschiderea expozitiei PUNK: Chaos to Couture a fost celebrata prin Gala Muzeului Metropolitan, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului pentru newyorkezi, ce a reunit ieri seara, pe covorul rosu, cele mai cunsocute celebritati ale momentului.

Tema petrecerii la Gala Met a fost PUNK: Chaos to Couture, iar invitatii au acceptat provocarea de a o integra in tinute originale

Tema evenimentului a ridicat initial numeroase semne de intrebare: poate fi asociat curentul punk cu industria couture?, dar mai mult decat atat, a pus in dificultate vedetele in alegerea tinutelor pentru covorul rosu. Destul de rezervate in alegerile lor, vedetele au mizat mai mult pe rochii negre, decupaje indraznete, transparenta si accesorii punk, pentru a-si asigura o aparitie reusita pe covorul rosu.

Iata care au fost in opinia noastra cele mai reusite aparitii la Gala MET:

Detaliile punk au animat celebrul covor rosu.

Cameron Diaz

Dupa opiniile in contradictoriu ale criticilor,  Cameron Diaz a reprezntat una dintre cele mai controversate aparitii ale serii, intr-o frumoasa creatie albastru safir cu capa, semnata Stella McCartney. Pentru a respecta dress code-ul, actrita a accesorizat aceasta tinuta cu o curea aurie cu tinte marcandu-si elegant talia, o pereche de sandale cu platforma si un clutch din lemn. Semnatura creatoarei britanice i se potriveste ca o manusa frumoasei actrite si ii pune in evidenta silueta.

Joan Smalls

Modelul portorican a aparut cu o indrazneata rochie neagra din dantela, la bratul designerului Tom Ford, cel care i-a creat rochia. Elementele punk adoptate de Joan Smalls au fost machiajul puternic al ochilor care s-a potrivit excelent cu nuanta parului si cerceii spectaculosi. Modelul si-a completat tinuta cu un clutch mic negru cu detalii aurii si o lenjerie subtila nude pentru a nu accentua transparenta provocatoare a rochiei.

Pages: 1 2