designeri de bujuterii

Editia de primavara a targului Autor se desfasoara sub semnul dragostei. Daca te numeri printre cei care iubesc si poarta creatiile speciale semnate de designeri de bijuterii talentati, avem un mesaj pentru tine: Spread the Love, come to Autor! Pe 9 si 10 mai, la Sala Dalles!

Pe 9 si 10 mai, la Sala Dalles, bijuteria contemporana din Romania e in plina efervescenta. Designeri de bijuterii, artisti din tari si medii creative diferite vor fi fata in fata cu tine. Nu rata sa-i cunosti personal si sa probezi cele mai spectaculoase bijuterii de autor!

In prima zi de Autor, Alexandrina va face propria selectie de bijuterii pentru sectiunea Recomandat de…

Targul de bijuterie contemporana Autor face acum parte din circuitul international, cu standarde la nivelul celorlalte evenimente de gen – Joya Barcelona, Legnica Polonia, Blickfang Viena etc – si cu designeri de bijuterii ce pot intra oricand in selectiile marilor galerii internationale.

Ce designeri de bijuterii vom cunoaste la Autor #13

Primavara asta Autor se joaca de-a Cupidon: aduce in acelasi loc bijuterii, povesti, creatori si idei. Astfel, dintre cele 150 de cereri primite de peste tot din lume, juriul a selectat 72 de participanti. Nu-ti vom divulga toate numele pentru ca vrem sa fii de fata si sa sustii design-ul romanesc de autor. Si nu numai! Vei descoperi si creatiile unor designeri internationali pe care iti garantez ca-i vei tine minte.

Raluca Buzura

designeri bijuterii

 Neva Balnikova

designeri neva balnikova

Alina Carp

designeri de bijuterii

Lucienne’s Jewelry

designeri bijuterii

Programul targului: sambata 9 mai: 11.00 – 20.00 / duminica 10 mai: 11.00 – 20.00. Bilet de intrare: 10 lei

Foto afis: Dan Piesinaru; Grafica: Anca Adina Cojocaru.

Iti mai recomandam un alt eveniment pe care nu trebuie sa-l ratezi in aceasta luna: Romanian Design Week 2015 te asteapta intre 15-24 mai, la Hanul Gabroveni!