Prima seara importanta din calendarul evenimentelor glam ale acestui an la Hollywood a fost ceremonia Golden Globes 2015. Iti prezentam cele mai bine imbracate vedete care au dat startul noilor tendinte in ceea ce priveste vestimentatia de seara!

golden globes 2015

1. Tendinte Golden Globes 2015: argintiu

Premiile Golden Globes 2015 au stabilit atat directiile importante din cinematografie, cat si tendintele pentru tinute speciale de gala. Vedetele de la Hollywood au stralucit in rochii glamour semnate de case celebre. In top 5 se afla Givenchy, Versace, Gucci, Ralph Lauren plus un designer mai putin cunoscut, dar care a debutat in forta: Emilia Wickstead.

Tendintele din moda 2015 de pe red carpet se axeaza, surprinzator, nu atat pe croiala rochiilor de seara, cat pe cromatica. In top sunt nuantele metalizate de argintiu, albul imaculat, rosul pur si galben pastel. Cu toate astea, nu lipsesc decupajele spectaculoase (Kate Hudson in Versace), umerii la vedere (Naomi Watts in Gucci) si spatele gol (Taylor Schilling in Ralph Lauren).

Surpriza evenimentului a fost aparitia premiantei de anul trecut, actrita Lupita Nyong’o, de la care ne-am asteptat la o tinuta demna de top 5. Ea a renuntat insa la stilul minimalist de impact (la Golden Globes 2014 a purtat o rochie rochie capa semnata Ralph Lauren) in favoarea unei rochii romantice cu flori Gianbatista Valli.

Julianne Moore poarta Givenchy Couture by Ricardo Tisci.

Foto: Guliver.