cina-andreea

In timpul calatoriei Andreei in India, foarte multe persoane, care ii urmaresc activitatile zilnice, au vrut sa stie detalii despre vizita intr-un ashram, despre orele de meditatie, despre program, despre tot ce implica o calatorie intr-un loc atat de special.

In fiecare zi, Andreea primea mesaje pe pagina de facebook sau mailuri cu zeci de intrebari punctuale despre ce implica un retreat intr-un ashram. Lumea este curioasa, vrea sa stie cat mai multe detalii, iar informatiile pe care le gasesc pe internet despre cazarea intr-un ashram sunt foarte putine si deloc convingatoare.

india-andreea

In India m-am regasit

In prima luna pe care am petrecut-o in India am facut cunostinta cu mine, cu cine sunt eu cu adevarat, am regasit omul din spatele mastilor si armurilor construite de-a lungul timpului. E locul in care am plans, am urlat sa descatusez furia care domnea in mine, am ras la bucuria intalnirii cu mine, am dansat, am meditat, am stat in izolare, am facut lucruri la care nici nu ma gandeam. Reintoarcerea aici dupa trei ani mi-a umplut corpul si sufletul de bucurie“, povesteste Andreea.

Si pentru ca Andreea inca primeste intrebari legate de calatoria ei in India, chiar si dupa doua saptamani de la intoarcerea in tara, am organizat o intalnire restransa. Cina este dedicata tuturor celor care vor sa discute cu Andreea despre experienta ei in India, despre cum a schimbat-o aceasta minunata calatorie, dar si despre lectiile pe care le-a invatat in saptamanile petrecute acolo, in luna ianuarie.

india-andreea

Daca si tu ai intrebari despre India si vrei sa stii ce implica o astfel de calatorie (de la bilet de avion, pana la cazare, mancare, oameni, traditii, ore de meditatie, programul zilnic intr-un ashram) esti invitata la cina cu Andreea. Mai multe detalii gasesti AICI

Locurile sunt limitate!