moda romaneasca

Sub forma unui magazin-galerie, Molecule F Concept Store si-a deschis oficial portile in Promenada Mall si te asteapta sa decoperi cele mai hot creatii din moda romaneasca! 

Molecule F, platforma care sustine designul si moda romaneasca a iesit acum si in offline! Sub forma unui magazin-galerie pe o suprafata de 300 mp, Molecule F Concept Store este gandit modular pentru a fi in permanenta transformare.

molecule f concept store

Ce ofera nou acest spatiu creativ? Ei bine, magazinul din Promenada Mall are un corner special amenajat pentru sedinte foto si asigura consiliere de specialitate din partea unui personal shopper pentru ca orice sedinta obisnuita de shopping sa se transforme intr-o adevarata experienta fashion & lifestyle.

moda romaneasca
Mirela Bucovicean (Molecule F) si Amalia Enache

Care e selectia de branduri si designeri romani? Printre cei 43 de designeri si branduri consacrate se numara Ioana Ciolacu, Venera Arapu, Pas Du Tout, Adelina Ivan, Corina Vladescu, Ana Alexe, Murmur, Kristina Dragomir. Pe langa articolele vestimentare vei descoperi si o selectie extinsa de accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice si parfumuri organice ingloband peste 800 de produse.

Au celebrat moda romaneasca la lansarea Molecule F Concept Store:

Peste 400 de pasionati de design romanesc, persoane publice, reprezentanti ai publicatiilor glossy, business si lifestyle, bloggeri, stilisti, toti apropiati ai platformei online molecule-f.com.

moda romaneasca molecule f
Corina Vladescu, Tiberiu Capudean, Cerina Ratiu (Molecule F), Noemi Meilman, Ioana Vulpescu, Laura Belecciu
lansare molecule f concept store
Ovidiu Muresanu & Ioana Ciolacu
andreea esca
Andreea Esca
carmen negoita
Carmen Negoita
molecule f concept store lansare

Foto: Molecule F.