imagine din Nespresso Boutique

Cand ai drum prin Dorobanti si ti se face brusc pofta de o cafea, fa o vizita primului Nespresso Boutique din Romania. Acesta s-a lansat saptamana trecuta si-l gasesti la numarul 210!

La inceputul lui iunie s-a lansat shop-ul online Nespresso in Romania, iar acum a venit randului primului Nespresso Boutique.

Iar vedetele si bloggerii au fost primele persoane care au avut ocazia sa-i descopere interiorul futurist si sa incerce cele mai delicioase combinatii de cafea! Andreea Raicu, Ana Morodan, Andreea Esca, Alexandre Eram, Carla Szabo, Adelina Ivan, Noemi Revnic si Ovidiu Muresanu sunt doar cativa dintre cei care au fost prezenti la evenimentul de lansare.

vedete la Nespresso Boutique
Andreea Raicu, Adelina Ivan, Carla Szabo, Alexandre Eram, Andreea Esca, Ovidiu Muresanu

Nespresso Boutique: un loc bun de cumparat cadouri

Nespresso Boutique este atat o cafenea clasica, cat si un magazin unde gasesti cafea de cumparat pentru acasa, cafetiere, espressoare si alte accesorii care te ajuta sa-ti savurezi bautura preferata. “Cam 90% dintre romani beau cafea. Iar in ultimii ani gusturile lor au devenit din ce in ce mai sofisticate, asa ca piata de cafea a avut o crestere masiva,” a explicat Sonia Nastase, County Manager Nespresso Romania.

cafea la Nespresso Boutique

Nespresso are peste 400 de astfel de boutique-uri in 55 de tari din toata lumea, iar primul Nespresso Boutique a fost deschis in anul 2000 in Paris.

Citeste si: “De ce traiesc mai mult bautorii de cafea”!

Foto: IGU, Catalin Georgescu, PR