andreea raicu

Cum prietenia si lunga colaborare dintre Andreea Raicu si Stephan Pelger s-a materializat intr-o colectie de rochii care le poarta amprenta, cei doi au sarbatorit inaugurarea proiectului impreuna cu zeci de prieteni, celebritati din lumea modei si televiziunii, bloggeri, colaboratori si oameni de presa.

Lansarea colectiei capsula Stephan Pelger for Andreea Raicu a avut loc la Iconic Food Wine and Design si s-a derulat sub forma unei inedite petreceri de zi, la care invitatilor le-au fost prezentate modelele colectiei, dar si povestea acestei colaborari.

O multime de prieteni au fost alaturi de Andreea si Stephan la cocktailul lansarii colectiei.

“Colectia aceasta este modul in care eu le multumesc tuturor celor care mi-au admirat de-a lungul timpului tinutele! Le deschid usa catre stilul meu, dar si catre minunatele vise pe care Stephan le transforma in realitate.
Pentru ca ne stim de atata timp si astfel am ajuns sa ne cunoastem foarte bine, Stephi imi face mereu tinute care ma reprezinta, care ma fac sa ma simt bine si imi completeaza stilul. Exact asta e menirea acestei colectii: ea vine in intampinarea femeilor care isi doresc niste haine cu personalitate, cu linii feminine, functionale si atractive. De zi, de seara, sport sau clasice, rochiile acestea sunt o declaratie de stil in sine!”, a declarat Andreea Raicu.

andreea raicu

Mesajul ei a fost completat de cel al lui Stephan Pelger, designerul fiind deopotriva incantat si entuzismant de lansarea de azi! “Cand am primit propunerea Andreei de a realiza impreuna aceasta colectie, nu am ezitat niciun moment! Noi ne intelegem foarte bine, eu ii cunosc stilul, ea stie perfect modul in care lucrez, imi cunoaste exigentele si imaginatia, stie care sunt liniile directoare in functie de care elaborez tinutele si astfel – cum mereu am avut succes impreuna – am decis sa facilitam accesul la rezultatele acestei colaborari tuturor celor care ne admira munca. Sunt mandru si bucuros ca, prin intermediul acestei colectii, foarte multe femei vor ajunge sa ne poarte creatiile! Modelele sunt o parte inspirate din rochiile pe care eu le-am creat pentru Andreea de-a lungul timpulul – le-am reinventat pentru aceasta colectie – si o parte create special pentru acest proiect. Sunt niste rochii pentru vara, pentru femei indraznete, pentru femeile care traiesc in stilul nostru!”, a marturisit Stephan.

andreea raicu si stephan pelger

Lansarea Stephan Pelger for Andreea Raicu

Entuziasmul celor doi actori principali ai evenimentului de lansare a fost impartasit de toti cei prezenti! Malvina Cservenschi, Ioana Sucu-Matei, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nourescu, Irina Milenkovici, Sonia Argint Ionescu, Ovidiu Muresanu, Amalia Nastase, Ovidiu Buta, Maurice Munteanu, Roxana Voloseniuc, Cristina Stanciulescu, Ioana Voicu, Adriana Chiper, Corina Barladeanu, Adina Buzatu, Andreea Berecleanu, Amalia Enache, Dana si Andrei Sota, Dana si Stephane Maitec, Ioana Ciolacu, Ana Morodan si o multime de alti prieteni ai celor doi le-au fost alaturi la cocktailul organizat cu ocazia lansarii colectiei.

malvina si andreea

Malvina Cservenschi si Andreea Raicu

andreea berecleanu

Andreea Berecleanu si Andreea Raicu

andreea raicu

Roxana Voloseniuc (Elle) si Andreea Raicu

amalia nastase

Amalia Nastase si Andreea Raicu

andreea raicu

Stephan Pelger, Sonia Argint Ionescu si Andreea Raicu

ioana ciolacu

Ioana Ciolacu, Andreea Raicu si Stephan Pelger

rucsandra hurezeanu

Rucsandra Hurezeanu si Stephan Pelger

ovidiu buta

Ovidiu Buta

corina barladeanu

Corina Barladeanu

dana si stephane maitec

Andreea cu Dana si Stephane Maitec

amalia enache

Amalia Enache si Andreea Raicu

Timp de cateva ore, invitatii au avut parte de un expozeu personal din partea gazdelor, care le-au spus povestea noii colectii pas cu pas. In plus, au avut parte si de o prezentare de moda neconventionala: toate rochiile au fost purtate de modele invitate si au fost astfel supuse ochiului critic al invitatilor. La cat de multe felicitari au primit Andreea Raicu si Stephan Pelger, e clar ca aceasta colectie capsula nu numai ca a trecut testul invitatilor, ci este considerata din start un succes!

Colectia in editie limitata e disponibila exclusiv pe shop.andreearaicu.ro

Multumim partenerilor evenimentului: Iconic Food Wine & Design, Oriflame, Evian, Bols.

Foto: Cristian Duminecioiu.