pantofi speciali

Designerii celebri alimenteaza constant dragostea femeilor pentru pantofi speciali, extravaganti si sexy. Am putut vedea acest lucru live, cu ocazia aniversarii celor 20 de ani de la lansarea Cesare Paciotti in Romania!

Alaturi de Marco Calcinaro – CEO Cesare Paciotti si Massimiliano Schiavini – Directorul de creatie al brandului italian cu o vechime de 33 de ani pe piata de moda internationala, vedetele au sarbatorit cei 20 de ani de la lansarea celebrei marci in Romania.

pantofi cesare paciotti
Massimiliano Schiavini, Marco Calcinaro, Mihai Ursa, Maria Atonietta Pietrafesa, Marco Girotti (Cesare Paciotti)

Am putut admira cu aceasta ocazie noile modele Cesare Paciotti toamna-iarna 2015/2016 in magazinul din Calea Victoriei, dar si o selectie de pantofi speciali din colectia sezonului actual pe care vedetele i-au purtat seara, la cocktail-ul aniversar de la Athenee Palace Hilton.

Vedetele isi declara dragostea pentru pantofi speciali

La petrecerea exclusivista au participat celebritati, prietenii apropiati ai marcii, designeri, bloggeri, socialites: Amalia Nastase, Dana Sota, Maria Radu, Mirela Bucovicean, Andra Andreescu, Cristian Samfira, Ovidiu Muresanu, Mirela Vescan, Adriana Chiper, Razvan Firea. Ne-au atras in mod special atentia tinutele vedetelor accesorizate cu pantofii si sandalele Cesare Paciotti din colectia verii 2015.

Andreea Raicu

pantofi speciali
Rochie Lanvin, plic Prada, sandale Cesare Paciotti

Sonia Argint Ionescu

sonia argint ionescu
Rochie Andra Andreescu, plic Dacoma, sandale Cesare Paciotti

Andreea Esca

andreea esca
Fusta Maison Scotch, bluza Kookai, pantofi Cesare Paciotti

Patrizia Paglieri

patrizia paglieri
Patrizia poarta sandale ALY, decorate cu pumnalul auriu, simbolul casei Paciotti

Pentru femeile indragostite de accesorii statement am selectat la final cateva citate celebre prin care celebritatile si-au declarat pasiunea fara margini pentru pantofi speciali.

 Foto: PR.