show de moda

Mai exact 50 de milioane $! Atat valoreaza impreuna cele mai hot supermodele de pe planeta care au defilat aseara in mult asteptatul show de moda Victoria's Secret!

Pe catwalk-ul brandului de lenjerie intima Victoria’s Secret au defilat aseara la New York 47 dintre cele mai frumoase femei din lume! Revista Forbes a estimat ca supermodelele alese ca ambasadoare ale brandului cumuleaza impreuna venituri de 50 milioane $ anual.

Vedetele serii au fost Kendall Jenner si Gigi Hadid, care a prezentat pentru prima oara in cariera ei pentru Victoria’s Secret 2015. Din lista de supermodele hot nu lipsesc Adiana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Joan Smalls, Lily Aldrige si Lily Donaldson.

Anul acesta evenimentul a fost controversat. Rihanna a refuzat sa sustina spectacolul (in locul ei au cantat pe scena Selena Gomez, Ellie Goulding si The Weekend). Nici Rosie Huntington-Whiteley nu a facut parte din show, se pare ca motivul este legat de anumite discutii financiare. Oricum, show-ul merge mai departe, la fel ca in fiecare an incepand din 1995 cand a avut loc primul show de moda la New York.

Show de moda Victoria’s Secret: cele mai spectaculoase fotografii

adriana lima victorias secret 2015
Adriana Lima
gigi hadid victorias secret 2015
Gigi Hadid in primul ei show de moda Victoria’s Secret
show de moda
Kendall Jenner
candice swanepoel
Candice Swanepoel
alessandra ambrosio
Alessandra Ambrosio si The Weekend
joan smalls
Joan Smalls
lily donaldson
Lily Donaldson
constance jablonski
Constance Jablonski

selena gomez
Selena Gomez

Istoria Victoria’s Secret a inceput in anul 1977 dintr-o idee simpla, dar ingenioasa. Roy Raymond, un american din San Francisco, simtindu-se inconfortabil intr-un magazin clasic de lenjerie din care dorea sa cumpere un cadou, s-a gandit sa exploateze o nisa importanta pentru piata de lenjerie, dar careia nu i se daduse atentie: barbatii. Ideea lui a fost sa vanda lenjerie intr-un spatiu special, cu o atmosfera in care si domnii sa paseasca fara rezerve si unde sa le fie usor sa se descurce printre aceste detalii strict feminine. Noul concept a avut un succes imens si asa piesele de lenjerie Victoria’s Secret au devenit un obiect de cult. Brandul american a construit in jurul ei o poveste plina de mister, senzualitate si dorinta pe care o expune anual in show-uri de moda care pot trece usor drept adevarate spectacole.

Foto: Guliver.