stephan pelger

Designerul Stephan Pelger, preferatul vedetelor din Romania, si-a prezentat noua colectie Orient Expres pentru sezonul de toamna-iarna 16/17 pe peronul celebrului Tren Regal, la Mogosoaia.

Modelele au defilat pe cel mai lung podium creat pana acum in tara noastra pentru o prezentare de moda. 60 de metri de catwalk, 400 de invitati, creatii demi-couture stilizate de Ovidiu Buta intr-un show de moda spectaculos regizat de Ioana Maximilian. Acestea au fost doar cateva dintre ingredientele speciale ale colectiei Orient Expres, o imbinare perfecta intre clasic si modern.

designerul stephan pelger
Designerul Stephan Pelger si Dana Dorobantu

Stephan Pelger ne propune o calatorie sofisticata in lumea modei

Spuneam mai devreme ca piesele create de Stephan Pelger urmaresc trendul demi-couture. Aceasta noua directie din moda ultimilor ani este o combinatie intre croitoria de lux (haute-couture) si cea de-a gata (pret-a-porter) si ofera clientelei haine de serie pretioase, inspirate din croitoria personalizata. Este vorba de acele piese deosebite pentru care se folosesc elemente preluate din colectiile couture sau care imprumuta principii specifice croitoriei de lux: picturi lucrate manual si alte detalii pretioase care sunt cusute de mana.

prezentare-stephan-pelger prezentare-stephan-pelger-34

Designerul a gandit pentru viitorul sezon fashion piese vestimentare realizate din materiale opulente si pretioase ca matasea naturala, blana, voal transparent, brocart stralucitor, completate cu broderii elegante si cristale stralucitoare.

prezentare-stephan-pelger-24 prezentare-stephan-pelger-14

Stephan Pelger a folosit motivele florale pictate manula pe voaluri si matase.

prezentare-stephan-pelger-26

Unul din materialele folosite de Stephan Pelger in colectia Orient Expres a fost pictat de artistul Codrin Mircea, care a realizat si un fotoliu tapitat cu acest material special ce a fost asezat la panoul oficial. Fotoliul, o pereche de pantofi realizati de Mineli tot din materialele colectiei, precum si o piesa vestimentara din colectie au fost licitate in scop caritabil, suma incasata urmand a fi donata catre Habitat for Humanity Romania, partener al evenimentului.

prezentare-stephan-pelger-33

Vedete la prezentarea de moda Orient Expres

prezentare-stephan-pelger-40
Stephan Pelger la finalul show-ului Orient Expres

Printre invitati s-au numarat vedete, blogeri de moda si foarte multi prieteni apropiati ai designerului: Andreea Raicu, Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Banica, Carmen Negoita, Adina Buzatu, Sonia Argint Ionescu, Tania Budi, Dana Savuica, Ana Morodan.

andreea-raicu-stephan-pelger-show
Corina Barladeanu, Andreea Raicu, Stephan Pelger, Raluca Fiser

Esti pasionata de moda si de cele mai hot tendinte ale momentului? Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din domeniu? Da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole utile!

Foto: PR.