Moda pentru o cauza nobila! Aceasta este esenta Galelor caritabile amfAR, care sunt organizate special pentru a strange fonduri in lupta anti SIDA. Descopera cele mai frumoase tinute de Gala purtate de vedete la cel mai recent eveniment din Brazilia.

tinute de gala

Top 5 tinute de Gala

Fundatia pentru Cercetarea SIDA (amfAR) a organizat in Brazilia editia cu numarul 5 a evenimentului Inspiration Gala Sao Paolo, sustinut de Harry Winston, celebra marca de bijuterii cu diamante. Jean Paul Gaultier a primit Premiul amfAR pentru intreaga cariera, gratie sustinerii pe care a aratat-o de-a lungul anilor in lupta anti SIDA. Premiul i l-a inmanat nimeni alta decat prietena sa de-o viata, Cher, o mare sustinatoare a drepturilor LGBT!

La evenimentul care a inclus o cina festiva, o licitatie si un spectacol sustinut de superstarul australian Kylie Minogue vedetele au purtat tinute de Gala elegante, conform cu dress-code-ul din invitatie. Ea continua lista artistilor de top care au cantat la Gala amfAR anii trecuti, dintre care le amintim pe Mary J. Blige, Fergie, Grace Jones si Debbie Harry.

Tips: iata eticheta vestimentara pe care trebuie sa o urmezi in cazul in care ai primit o invitatie cu dress code black tie la evenimente de Gala, dineuri sau receptii sofisticate.

Foto: Guliver.