Aparitiile celebritatilor la Premiile Grammy, cel mai important eveniment al industriei muzicale, sunt si cele mai comentate de catre industria de specialitate. Iar asta se intampla pentru ca starurile din muzica, spre deosebire de vedetele de cinema, au un temperament imprevizibil si de cele mai multe ori incearca sa epateze prin outfituri scandaloase. Lista noastra de preferate cuprinde tinute care au reusit sa atraga atentia subtil si extrem de sofisticat.

rita ora la premiile grammy

Best dressed premiile Grammy

Aparitiile de la Premiile Grammy 2015 cuprind o lista intreaga de celebritati care au ales sa poarte tinute haute couture. Una dintre cele mai comentate (parerile sunt impartite intre bine imbracata si prost imbracata) este, desigur, Rihanna intr-o rochie Gianbattista Valli. La fel de interesante au fost alegerile cuplurilor Kim si Kanye intr-o nota glamour, in opozitie cu Pharell Williams si sotia lui, Helen Lasichanh, care au preferat un look total sport.

Noi am nominalizat la categoria Best Dressed 3 vedete feminine care pur si simplu stralucesc pe covorul rosu de la Premiile Grammy!

Rita Ora in Prada

Accesorii: clutch vintage Daniel Swarovski, pantofi Stuart Weitzman.

Foto: Guliver.