premiile elle 2015

Una dintre revistele noastre preferate a sarbatorit aseara 18 ani de la lansarea pe piata din Romania. La cel mai glam party al anului au fost decernate Premiile Elle 2015 profesionistilor din industria de frumusete si moda. Iata ce aparitii hot ne-au impresionat!

In fiecare an echipa Elle reuseste sa creeze o atmosfera inedita si sa ii faca pe invitati sa se simta speciali. La fel ca si revista, petrecerea de la Palatul Parlamentului unde au fost decernate aseara Premiile Elle 2015 a fost sofisticata, stralucitoare, stylish, sexy, spirited – exact asa cum era trecut si dress code-ul de pe invitatie.

Castigatorii editiei din acest an sunt : Best Photographer – Dan Beleiu, Best Model – Alice Peneaca, Best Designer – Andreea Badala, Best Young Designer – Andreea Castrase, Best Hair Stylist – Sorin Stratulat, Best Make-up Artist – Alex Abagiu, Best Pop Artist – Inna, Elle Woman – Anastasia Soare, Personal Style – Ana Morodan, Best Fashion Blogger – Maurice Munteanu.

Aparitii hot la Premiile Elle 2015

andreea raicu si maria lucia hohan
Maria Lucia Hohan si Andreea Raicu (rochie Maria Lucia Hohan, pantofi Giuseppe Zanotti)
diana enciu si alina tanasa
Diana Enciu si Alina Tanasa
alexandru abagiu
Alexandru Abagiu
andreea badala
Andreea Badala
roxana voloseniu
Roxana Voloseniuc, redactor-sef Elle
alice bursuc si anastasia soare
Alice Bursuc (Beauty Editor Elle) si Anastasia Soare
dan beleiu
Dan Beleiu
inna
Inna
sorin stratulat
Sorin Stratulat
andreea castrase
Andreea Castrase
ileana badiu
Ileana Badiu
ovidiu buta ingrid vlasov Marian Nedelcu si noelle

Felicitarile noastre merg catre intreaga echipa Elle: Roxana Voloseniuc (redactor -sef), Mihaela Spineanu Frank (redactor-sef adjunct), Domnica Margescu (director de moda), Cristina Craciun (redactor de moda), Maurice Munteanu (redactor de moda), Alice Bursuc (redactor de frumusete), Lavinia Gogu (redactor de frumusete), Ioana Ulmeanu, (redactor), Crina Alexe (secretar general de redactie), Barbara Lombardi (director artistic), Anca Damian(designer), Cristi Tudor (director de productie), Mihaela Frasineanu (editor elle.ro).

Daca esti invitata la cele mai stylish evenimente de sfarsit de an si nu stii cum sa te imbraci noi ti-am pregatit un ghidul celor mai reusite tinute feminine de party. Afla cum sa-ti pui in valoare atuurile si cum sa te feresti de gafele vestimentare!

Nici pe barbati nu i-am trecut cu vederea! Regulile de stil masculin pentru party pot parea la prima vedere mult mai simple decat cele pe care le urmam noi. Dar tocmai pentru ca gama de piese vestimentare pe care le pot purta barbatii in ocazii speciale este mult mai restransa, si provocarea de a avea o tinuta masculina eleganta este mai mare!

Foto: Elle.