vedete la deschiderea art safari

Celebritatile din Romania au fost primele care au trecut pragul noului targ de arta contemporana si clasica Art Safari. Acesta se desfasoara in perioada 13 – 17 mai la Garajul Ciclop!

Art Safari Bucharest 2015 a ajuns la cea de-a doua editie, iar azi isi deschide portile pentru toti iubitorii de arta clasica si contemporana.

La avanpremiera evenimentului care s-a desfasurat aseara au venit: Andreea Esca, Amalia Enache, Sonia Argint-Ionescu, Radu Valcan, Vladimir Draghia, Diana Dumitrescu, Serban Copot, Roxana Voloseniuc, Laura Lazar, Adina Buzatu, Carmen Secareanu, Cristina Stanciulescu, Ovidiu Buta, Adriana Chiper. Ei au avut ocazia sa se numere printre primii care au facut turul noului targ si au asistat la concertul trupei romanesti The Speakers.

Art Safari isi propune sa aseze Bucurestiul pe harta marilor targuri europene de arta

Targul Art Safari Bucharest reuneste intr-un spatiu atipic (Garajul Ciclop, Magheru 6-8) atat opere de arta internationale, cat si lucrari romanesti din muzee si galerii importante din tara. In plus, vizitatorii targului se pot bucura de Art Safari Dialogues, o serie de activitati dedicate tuturor celor care indragesc arta.

De asemenea, editia 2015 a targului de arta debuteaza The Space. Curated by Art Safari, un program special dedicat artei experimentale si performance-ului contemporan, in cadrul caruia au fost invitati tineri artisti de sub 25 de ani.

vedete la art safari 2015
De la stanga la dreapta: Corina Barladeanu, Andreea Esca, Adriana Chiper, Ovidiu Buta

De retinut: Azi si maine gasesti biletele de intrare la Art Safari reduse cu 50%. Ele costa doar 15 lei!

Foto: PR