Evenimentele saptamanii: ce e de bifat in Bucuresti

Daca vrei sa te abati de la programul clasic si vrei sa planifici o iesire cu prietenele sau cu iubitul, iti dezvaluim cateva evenimente care au loc in aceste zile in Bucuresti. Lista cu evenimentele saptamanii cuprinde teatru, concert, dar si o seara la librarie.

Nu stii unde sa iesi in oras? Iata o lista cu evenimentele saptamanii! Inspira-te si alege ceea ce crezi ca ti se potriveste.

Evenimentele saptamanii: ce e de bifat in Bucuresti

1. Monumente animate

Evenimentul “Monumente animate” este o provocare vizuala lansata de Administratia Monumentelor si Patrimoniul Turistic Bucuresti, impreuna cu ART7. Evenimentul a inceput pe data de 14 noiembrie si se desfasoara pana pe data de 23 noiembrie. “Monumente animate” este un proiect fotografic-animat cu scop turistic. Iti va testa curiozitatea si imaginatia si te va provoca sa descoperi monumentele emblematice ale orasului. Evenimentul are loc la Palatul Stirbei, Calea Victoriei 107.

2. Piesa de teatru “Froken Julie”

Ai in fata o imagine ingrozitoare, un accident, un dezastru. Si, totusi, nu poti sa iti intorci privirea in alta parte. Esti pe marginea unei prapastii. Pentru o clipa simti o mana invizibila care te impinge in fata. De ce? Controlul nu e decat o masca. O petrecere. O noapte in care sa dispari, sa fugi de tine insuti si sa pierzi controlul. Trei tineri in cautarea identitatii si a iubirii isi scriu reciproc rolurile. Si dintr-o puternica dorinta de a-si face pe plac, le accepta. O piesa scandaloasa, interzisa la premiera din 1889, ”Froken Julie” este revizuita in cea mai recenta productie a Companiei RAMPA in deschiderea stagiunii 2016-2017 [email protected] Ark. Piesa se joaca pe data de 25 noiembrie, ora 20:00, la The Ark, Strada Uranus 150.

3. Seara dedicata lui Bob Dylan

Premiul Nobel pentru Literatura in 2016 i-a fost acordat lui Bob Dylan “pentru crearea de noi moduri de expresie poetica in marea traditie a muzicii americane”. Bob Dylan, pe numele sau Robert Allen Zimmerman, este scriitor, compozitor, cantaret si artist plastic. S-a nascut pe data de 24 mai 1941, in Duluth, Minneasota. Sambata, pe data de 26 noiembrie 2016, ora 19:00, are loc o seara dedicata lui Bob Dylan, cu ocazia obtinerii premiului Nobel.

4. Concert Coma la Arenele Romane

Tot pe data de 26 noiembrie are loc un alt eveniment de interes in Bucuresti – concert Coma. Trupa lanseaza un nou album, care va cuprinde atat piese noi, cat si piese vechi. Albumul pe care il va lansa trupa Coma este asteptat de foarte multi fani. Accesul la concert se va face incepand cu ora 16:00, iar biletele s-au pus deja in vanzare. Primele 750 de bilete vor fi achizitionate cu 50 de lei, iar urmatoarele 750 de bilete vor fi achizitionate cu 60 de lei.

Daca ai gasit utile aceste informatii cu evenimentele saptamanii ce au loc in Bucuresti, iata si un articol cu localuri din Bucuresti unde te poti rasfata cu un mic dejun delicios!

Foto: Facebook/ RAMPA